Συγκινητικό «αντίο» από Νάστο: «Τίμησα τη φανέλα του ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Συγκινητικό «αντίο» από Νάστο: «Τίμησα τη φανέλα του ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρχηγός των Κρητικών ανακοίνωση την αποχώρηση του από την ομάδα

Η συνεργασία του Ανέστη Νάστου με τον ΟΦΗ δε θα ανανεωθεί, με τον ίδιο να ανακοινώνει ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήταν το τελευταίο του στο «Γεντί Κουλέ».

Με έντονη συγκίνηση, ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε στις δηλώσεις του, όταν ήταν ευλογία για τον ίδιο να φορέσει αυτή τη φανέλα.

Ευχαρίστησε τον Γιώργο Σίμο και τους ανθρώπους της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, έπρεπε να κλείσουμε την χρονιά σαν οικογένεια, σίγουρα πολλοί δεν το περίμεναν. Εμείς πιστεύαμε στην δουλειά που γινόταν, συγχαρητήρια σε όλους. Η χρονιά ήταν απίστευτη, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την συμμετοχή μου στο τελευταίο παιχνίδι μου στο “Γεντί Κουλέ”.

Ευχαριστώ τους πάντες μέσα από την καρδιά μου, το έχω πει ξανά.: Ήταν χαρά και ευλογία, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου φορώντας την φανέλα. Μπορεί να μην ήμουν ο καλύτερος παίκτης, αλλά τίμησα αυτήν την φανέλα. Θα είναι χαρά για όποιον παίκτη έρθει να δουλέψει σε αυτήν την ομάδα, γίνονται απίστευτα πράγματα σε αυτήν την ομάδα όπως σήμερα που χειροκροτήσαμε τον πρωταθλητή. Είμαστε μια ομάδα με ήθος και αρχές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News