ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3 Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3 Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προτελευταία αγωνιστική για τα Play Off της Super League

«Κλείνει» ο εφετινός κύκλος των υποχρεώσεων του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», με την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική των Play Off.

Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται του Πειραιώτες και θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, παρά το διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ που θα παρουσιάσει.

Οι απουσίες που υπάρχουν θα φέρουν νέα πρόσωπα στην αρχική 11αδα, ενώ με αρκετές αλλαγές στην αποστολή, ήρθαν στο Ηράκλειο οι «ερυθρόλευκοι».

Φανέλα βασικού στον ΟΦΗ παίρνει ο ταλαντούχος, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το ματς.

9' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Ο Βάτσιος δείχνει την "άσπρη βούλα" για τράβηγμα του Κουτρουμπή στον Χασάν μέσα στην περιοχή. Κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του ΟΦΗ. 

10' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 0-1: Ο Φορτούνης αναλαμβάνει την εκτέλεση και νικάει τον Γουάλι για το 0-1. 

13' Συρτό σουτ του Ναμπί έξω από την περιοχή, ο Αλέν θα μπλοκάρει εύκολα. 

19' Ο Ραντζέλοβιτς θα μπει στην περιοχή από δεξιά και σουτάρει με δύναμη, όμως ο Γουάλι είναι σε ετοιμότητα και αποκρούει σε κόρνερ. 

25' Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Ελ Αραμπί στη θέση του Χασάν, που αποχωρεί τραυματίας. 

26' Εκτέλεση φάουλ από τον Αντίλ Ναμπί, κεφαλιά του Βαφέα στην "καρδιά" της περιοχής, η μπάλα θα κοντράρει και φεύγει κόρνερ. 

27' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 0-2: Κάθετη πάσα του Καφού στον Ραντζέλοβιτς και αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ σημειώνει το 0-2.

33' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Λοβέρα "γυρίζει" τη μπάλα από δεξιά, ο Ελ Αραμπί από τη μικρή περιοχή θα αστοχήσει.  

37' Σουτ του Ναμπί μέσα από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ. 

42' Μακρινό σουτ από τον Μπουχαλάκη, ο Γουάλι θα μπλοκάρει σταθερά. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είναι πίσω στο σκορ με 0-2. Αρκετά προβλήματα στην άμυνα για την ομάδα του Ηρακλείου, που δε μπορεί να αναχαιτίσει τη γρήγορη ανάπτυξη των αντιπάλων, κυρίως με τον Ραντζέλοβιτς από δεξιά. Οι Κρητικοί δεν έχυν βρει την απαραίτητη συνοχή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ώστε να απειλήσουν την εστία του Αλέν. 

46' Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο, με δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Γιαννούλης αντί Βαφέα και Βαζ στη θέση του Σακόρ.

47' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Τετ-α-τετ του Ραντζέλοβιτς από διαγώνια θέση, ο Γουάλι θα αποκρούσει και το δεύτερο σουτ από τον Γκασπάρ κοντράρει στα σώματα. 

50' Χλιαρό σουτ του Δεληγιαννίδη από τα όρια της περιοχής, ο Αλέν μπλοκάρει σταθερά.

52' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Ο Μπουχαλάκης βλέπει τον Γουάλι εκτός εστίας και κάνει το φαλτσαριστό σουτ από τα 45 μέτρα, όμως η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. 

60' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 0-3: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν ξανά το χώρο στην άμυνα του ΟΦΗ και μετά την ασίστ του Ελ Αραμπί, ο Φορτούνης πετυχαίνει το 0-3.

63' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από την εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, πρώτη κεφαλιά από τον Βίκτορ, δεύτερη από το Νοικοκυράκη από τη μικρή περιοχή, όμως η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

70' Νέα αλλαγή από τον Σίμο. Ο Σουρνάκης στη θέση του Στάικου. 

78' Σπουδαία ευκαιρία με Νοικοκυράκη. Σέντρα του Κοροβέση από αριστερά, ωραία κεφαλιά του νεαρού στράικερ από τη μικρή περιοχή, η μπάλα θα περάσει άουτ.

79' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρούνο στη θέση του Ελ Αραμπί.

79' Αλλαγή και για τον ΟΦΗ, με το Νάστο αντί του Ζοάο Βίκτορ. 

84' Τελευταία αλλαγή από τον Σίμο, στη θέση του Ναμπί ο Μπράουν. 

86' Τρεις μαζεμένες αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Καραργύρης, Σουρλής και Μαρτίνης στον αγωνιστικό χώρο, εκτός οι Αλέν, Γκασπάρ και Λοβέρα. 

94' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-3: Εκτέλεση φάουλ από τον Δεληγιαννίδη σχεδόν στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο παίκτης του ΟΦΗ με έξυπνο συρτό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Λήξη του αγώνα αμέσως μετά από τον διαιτητή Βάτσιο. 

Οι παίκτες του ΟΦΗ χειροκροτούν τους φιλάθλους, πριν αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια, καθώς πρόκειται για τον τελευταίο εφετινό εντός έδρας αγώνα. 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46' Γιαννούλης), Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Ζοό Βίκτορ (79' Νάστος), Σακόρ (46' Βαζ), Ναμπί (84' Μπράουν), Στάικος (70' Σουρνάκης), Νοικοκυράκης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (86' Καραργύρης), Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Γκασπάρ (86' Μαρτίνης), Καφού, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (86' Σουρλής), Ραντζέλοβιτς, Χασάν (25' λ.τ. Ελ Αραμπί-79' Μπρούνο). 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News