«Τρέχουν» τα μέτωπα: Συνεχείς επαφές στον ΟΦΗ για το σχεδιασμό

Ποδόσφαιρο
«Τρέχουν» τα μέτωπα: Συνεχείς επαφές στον ΟΦΗ για το σχεδιασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη γραμμή η υπόθεση Μεγιάδο

Η αγωνιστική δράση και τα πλέι-οφ θα κρατήσουν περίπου ένα μήνα ακόμη, όμως στον ΟΦΗ κινούνται ταυτόχρονα σε ρυθμούς σχεδιασμού.

Το ρόστερ για τη νέα σεζόν θα διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα το επόμενο διάστημα, αφού στην ομάδα του Ηρακλείου “τρέχουν” συγκεκριμένα μέτωπα.

Βέβαια, για όσα παιχνίδια είναι σε εξέλιξη μπορεί να μην υπάρξουν ανακοινώσεις για τις “εσωτερικές υποθέσεις”, όμως ήδη κάποιοι παίκτες είναι ενήμεροι για τις προθέσεις της ομάδας.

Στην πρώτη γραμμή αυτές τις μέρες είναι η υπόθεση του Μιγκέλ Μεγιάδο, αφού οι συζητήσεις με την Τσακαρίτα συνεχίζονται. Οι Κρητικοί επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Αργεντινού, καθώς πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα.

Μετά την περυσινή συμφωνία, η ρήτρα για αγορά του δυναμικού μέσου είχε πέσει αρκετά, ενώ στην παρούσα φάση οι Κρητικοί επιδιώκουν να ρίξουν κι άλλο τις απαιτήσεις των Αργεντινών. Άλλωστε, η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει νέα δεδομένα στα οικονομικά και υπάρχει η προοπτική για αναπροσαρμογή.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίζει και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, με τον οποίο επίσης είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News