Οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής αποχαιρετούν την Ροδούλα Σπετσωτάκη

Αθλητισμός
Οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής αποχαιρετούν την Ροδούλα Σπετσωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μας αφήνεις το παράδειγμα του τρόπου που έζησες, μάθημα ακριβό…»

Ανείπωτος είναι ο πόνος που έχει προκαλέσει ο θάνατος της αγαπημένης εκπαιδευτικού Ροδούλας Σπετσωτάκη την οποία αποχαιρετούν με θλίψη οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Mε απέραντη θλίψη, οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Ηρακλείου , αποχαιρετούμε σήμερα τη Ροδούλα μας , την καταξιωμένη γυμνάστρια που κοσμούσε, με την παρουσία και τη δράση της, τον κλάδο των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και τον εκπαιδευτικό στο σύνολό του, προσωποποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το " καλός καγαθός".

Είχε υπηρετήσει και όπως πάντα, αποτελεσματικά, στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής και μετέπειτα στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Ηρακλείου και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο σχολικό αθλητισμό.

Πρωταθλήτρια σε όλους τους στίβους που αγωνίστηκε, στον επιστημονικό, στον επαγγελματικό, στον κοινωνικό και στον οικογενειακό με σταθερό και αδιαπραγμάτευτο κανόνα της το "ΕΥ". Πορεύτηκε με ήθος, γνώσεις και γνώση, ευγένεια, απαράμιλλη δύναμη και αξιοπρέπεια, και με αγάπη για τη ζωή. Δημιουργική και εργατική, ενέπνεε εμπιστοσύνη και κινητοποιούσε τους γύρω της με τη ζωντάνια και τη διάθεση προσφοράς της.

Καλό κατευόδιο αγαπημένη μας Ροδούλα! Μας αφήνεις το παράδειγμα του τρόπου που έζησες, μάθημα ακριβό. Μένουμε με την αύρα σου και εκείνη την πίκρα από το "Γιατί; "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News