default-image

Κλοπ: «Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαστε εντελώς τρελοί, ειλικρινά δεν με νοιάζει»

Απόψεις
Κλοπ: «Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαστε εντελώς τρελοί, ειλικρινά δεν με νοιάζει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένος ότι η Λίβερπουλ θα γιορτάσει τη ιστορική κατάκτηση του τίτλου (μετά από 30 χρόνια) με μια παρέλαση λεωφορείου, ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνει την επόμενη σεζόν, λόγω κορωνοϊού

«Ότι δεν μπορείτε να γιορτάσετε με τον τρόπο που πάντα ονειρευόσασταν, αυτό δεν είναι ωραίο, το καταλαβαίνω πλήρως. Αισθάνομαι το ίδιο. Δεν είναι ότι το ιδανικό μου είναι να γιορτάζω μόνος μου στο γήπεδο και μετά να γυρίσω σπίτι. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα σκεπτόμαστε, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Γιατί πρέπει τώρα να κάνουμε μια μεγάλη υπόθεση για κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει;»

Η Λίβερπουλ είναι στα πρόθυρα να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια καθώς η Πρέμιερ Λιγκ προετοιμάζεται για την επανέναρξή της στις 17 Ιουνίου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα μπορούσε να εξασφαλίσει τον τίτλο στο πρώτο της παιχνίδι στο Έβερτον. Αλλά η Λίβερπουλ δεν θα είναι σε θέση να πανηγυρίσει τον ιστορικό της θρίαμβο με τους φίλους της, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε αποφασισμένος στον Sky Deutschland, ότι θα γίνει οπωσδήποτε παρέλαση του τροπαίου τύπου ανοικτού λεωφορείου, όταν θα είναι και πάλι ασφαλές. Δεν είναι όμως μόνο αυτό καθώς τα παιχνίδια πρόκειται να παιχτούν πίσω από κλειστές πόρτες για το προβλέψιμο μέλλον εν μέσω της πανδημίας Covid-19.

«Θα έλθει –είπε- η μέρα που η ζωή θα επανέλθει στην κανονικότητα. Όταν κάποιος βρει το εμβόλιο, όταν κάποιος έχει βρει μια λύση στο πρόβλημα, όταν τα ποσοστά μόλυνσης είναι μηδέν ή χαμηλότερα, αυτή η ημέρα θα έρθει τελικά. Τότε θα έχουμε το δικαίωμα να γιορτάσουμε αυτό που θέλουμε να γιορτάσουμε. Αν αυτή είναι η 12η ή 13η αγωνιστική της επόμενης σεζόν και θέλουμε να το γιορτάσουμε - ποιος θα μας σταματήσει; Θα έχουμε ακόμα το τρόπαιο και μετά μπορούμε να το οδηγήσουμε γύρω από την πόλη και να σταθούμε πάνω το λεωφορείο. Αν άλλοι πιστεύουν ότι είμαστε εντελώς τρελοί, ειλικρινά δεν με νοιάζει. Μπορεί τότε να είναι μια ειδική γιορτή; Χωρίς ερώτηση. Είναι διαφορετικό, αλλά το διαφορετικό μερικές φορές είναι απολύτως εντάξει».

Αλλά και από τους οπαδούς έχει ζητηθεί να μην συγκεντρωθούν έξω από τα γήπεδα στα οποία παίζει η Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της σεζόν για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Εκατοντάδες χιλιάδες γέμισαν τους δρόμους του Λίβερπουλ σχολιάζει η Daily Mail, για να γιορτάσουν όταν η ομάδα του Κλοπ, παρέλαβε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο τον περασμένο Ιούνιο.

Θα υπάρξει λόγος για εορτασμό και πάλι εάν η Λίβερπουλ, που είναι 25 βαθμοί μπροστά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, ξεπεράσει τη γραμμή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εάν η Σίτι χάσει το παιχνίδι της από την Άρσεναλ στις 17 Ιουνίου, η Λίβερπουλ μπορεί να εξασφαλίσει τον τίτλο κερδίζοντας το ντέρμπι εναντίον της Έβερτον στο Γκίτσον Παρκ στις 21 Ιουνίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News