default-image

Γερμανία: Νίκη τίτλου η Μπάγερν, 0-1 τη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Γερμανία: Νίκη τίτλου η Μπάγερν, 0-1 τη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Βαυαροί είναι πλέον στο +7 από τη σημερινή αντίπαλο

Το φαβορί για την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος έγινε σήμερα η Μπάγερν, που επικράτησε 0-1 της Ντόρτμουντ στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, χάρη στο υπέροχο γκολ του Κίμιχ στο 43ο λεπτό.

Αποτέλεσμα που δίνει στους Βαυαρούς μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και όγδοου διαδοχικού στο γερμανικό πρωτάθλημα, έχοντας πλέον διαφορά επτά βαθμών από τους «κιτρινόμαυρους», έξι αγωνιστικές πριν το τέλος!

Η Μπορούσια διαμαρτύρεται για χέρι του Μπόατενγκ στο 58’, σε φάση που η μπάλα βρήκε στον αγκώνα του μετά από σουτ του Χάαλαντ αλλά δεν δόθηκε πέναλτι ούτε εξετάστηκε στο VAR…

Ενώ η Μπάγερν είχε δοκάρι στο 83ο λεπτό, με τον Λεβαντόφσκι, που εκτός από πρώτος σκόρερ στη Bundesliga είναι πλέον και πρώτος στα… δοκάρια, με τέσσερα πλέον.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μπίρκι, Πίστσεκ (80’ Γκέτσε), Χούμελς, Ακανζί, Χακίμι, Ντιλέινι (46’ Τσαν), Νταχούντ (85’ Βίτσελ), Γκερέιρο, Αζάρ, Χάαλαντ (72’ Ρέινα), Μπραντ (46’ Σάντσο).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ (85’ Ερναντέζ), Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν (73’ Πέρισιτς), Μίλερ, Γκνάμπρι (87’ Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News