Προκήρυξη εκλογών στον Ανδρογέα

Αθλητισμός
Προκήρυξη εκλογών στον Ανδρογέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο η Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου για την ανάδειξη νέας διοίκησης

Νέα διοίκηση αναμένεται να αναδειχθεί μετά την τέλεση της εκλογικής διαδικασίας στο σωματείο του ΓΑΣ Ανδρογέα. Η απερχόμενη διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης  στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Η ανακοίνωση- πρόσκληση έχει ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ καλεί  σε τακτική Γενική συνέλευση όλα τα μέλη του την Παρασκευή 29 Μαΐου  2020 και ώρα 13:00 στο κτήριο στην οδό Λεωφόρο Κνωσού 186 στον 1ο όροφο και σε περίπτωση  μη συμπλήρωσης απαρτίας το Σάββατο 06 Ιουνίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και 3 ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών και συγκεκριμένα μέχρι 03 Ιουνίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ομάδας [email protected] , ή με χειρόγραφη αίτηση που θα υποβληθεί στο γραφείο της ομάδας, ενώ παράλληλα ενημερώνει ότι οι υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί με την αρχική πρόσκληση που είχε γίνει στις 29/2/20 ισχύουν κανονικά και περιλαμβάνουν 7 θέσεις Διοικητικού Συμβουλίου και 3 αναπληρωματικά μέλη ενώ 3 θέσεις για την εξελεγκτική επιτροπή και  2 αναπληρωματικά μέλη.

 Όλα τα μέλη θα πρέπει να είναι ταμιακά εντάξει .

 Τα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι:

Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2019

Διαγραφή μελών που δεν είναι ταμιακά εντάξει.

Απαλλαγή μελών Δ.Σ από κάθε διαχειριστική ευθύνη.

Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

«ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Ακολουθεί η λίστα των μελών:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News