default-image

Βραζιλία: Πιθανή η επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Ιούνιο

Ποδόσφαιρο
Βραζιλία: Πιθανή η επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Ιούνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αρχές του ποδοσφαίρου εξετάζουν το σχέδιο για την επιστροφή στη δράση

Στη Βραζιλία η… παύση της ποδοσφαιρικής δράσης θα ολοκληρωθεί λίγο αργότερα, αφού όλα δείχνουν ότι η δράση θα ξεκινήσει πάλι στα τέλη Ιουνίου.

Αυτό εκτιμούν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας στο Reuters.

Ο Γουόλτερ Φέλντμαν είπε ότι η επιστροφή στη δράση στη Bundesliga, όπου εννέα αγώνες πρώτης κατηγορίας παίχτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο  μετά από δύο μήνες διακοπής, ήταν ένα θετικό παράδειγμα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Ήταν απαραίτητο να σταματήσουμε και η επιστροφή είναι δυνατή», δήλωσε ο Φέλντμαν σε συνέντευξή του στο Reuters.

«Αυτό μάθαμε από την επιστροφή του ποδοσφαίρου στη Γερμανία. Η Γερμανία είναι ένα υπέροχο σημάδι. Οι πόρτες ανοίγουν τον Μάιο, πιο ανοιχτές τον Ιούνιο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τον Ιούνιο, με την επιστροφή της προπόνησης, τα σταθερά πρωτόκολλα και την πιθανότητα ευελιξίας από τις υγειονομικές αρχές, το ποδόσφαιρο μπορεί να επιστρέψει με περιορισμούς» συμπλήρωσε.

Ορισμένες ομάδες της Βραζιλίας έχουν αρχίσει να προπονούνται ξανά, ενώ τα πρωταθλήματα πολιτειών διακόπηκαν τον Μάρτιο και έπρεπε να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο.

Τα εθνικά πρωταθλήματα είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου και να τελειώσουν τον Δεκέμβριο, αλλά ο Φέλντμαν αναγνώρισε ότι η φετινή σεζόν πρωταθλήματος θα μπορούσε να διαρκέσει το 2021.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News