Αθλητισμός

Επίσκεψη Αυγενάκη σε Μαρτινέγκο και ΕΑΚΗ

Η σχετική ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη και τη διοίκηση του ΕΑΚΗ...

Τις εγκαταστάσεις του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο επισκέφτηκε το Σάββατο (16/5) το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερ. Εργοτέλη αναφέρει:

"Τον κ. Αυγενάκη υποδέχθηκαν στο Μαρτινέγκο ο πρόεδρος του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γιώργος Στειακάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίο του Συλλόγου. 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε για τη δουλειά που γίνεται διαχρονικά στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η Ακαδημία του οποίου αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα, έχοντας γαλουχήσει δεκάδες ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαπρέπουν εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. 

Άκουσε με προσοχή τα όσα του τόνισαν οι άνθρωποι του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και γενικά ο Ερασιτεχνικός και όχι μόνο αθλητισμός. 

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε να βοηθήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του την προσπάθεια που γίνεται στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, σε όλους τους τομείς. "

Επίσης ο κ. Αυγενάκης επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Η ενημέρωση από το ΕΑΚΗ αναφέρει: "Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός, τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι παρουσίασαν τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο δίμηνο που οι εγκαταστάσεις παρέμειναν κλειστές, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού και διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του ΕΑΚΗ, για να υποδεχθεί ξανά σωματεία, αθλητές και αθλούμενους, στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.

Ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά στο στέγαστρο της πισίνας στο Λίντο, η οποία θα παραδοθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Παράλληλα, εξελίσσεται η μελέτη για την ελαφριά κατασκευή κλειστού προπονητηρίου μπάσκετ και βόλεϊ στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στο Λίντο, αλλά και η αξιοποίηση του ανοιχτού χώρου δίπλα στα τένις, με σκοπό να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις τους και να δημιουργηθούν μικρά γήπεδα και για άλλες αθλοπαιδιές.

Επιπλέον, προχωράει και η αναβάθμιση των ανοιχτών εγκαταστάσεων μπάσκετ και βόλεϊ στο Στάδιο Ελευθερίας, η αντικατάσταση του ταρτάν και η προσθήκη ενός ακόμα γηπέδου τένις στα υπάρχοντα δύο."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια