Η οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» αποχαιρετά τον Γιάννη Περάκη

Αθλητισμός
Η οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» αποχαιρετά τον Γιάννη Περάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εκλιπών υπήρξε αθλητής επί πολλά χρόνια και σημαντικό στέλεχος του Ομίλου

Η ξαφνική απώλεια του Γιάννη Περάκη συγκλόνισε άπαντες στην οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ, καθώς υπήρξε αθλητής επί πολλά χρόνια και σημαντικό στέλεχος του Ομίλου. Στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Όμιλος αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 11/5/2020 μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του σημαίνοντος μέλους της οικογενείας του Ομίλου

Γιάννη Περάκη,

εκλεκτού μέλους της κοινωνίας του Ηρακλείου και του Ομίλου Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» με μεγάλες επιτυχίες στα γήπεδα τένις για 60 και πλέον συνεχή χρόνια, με μεγάλη δράση και συνεισφορά στα κοινά, εμβληματική φυσιογνωμία, ενεργό μέλος μέχρι τέλους της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού, υπήρξε και μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1ο Να διαβιβασθούν τα συλλυπητήριά στην οικογένειά του εκλιπόντος.

2ο Να κατατεθεί το ποσό των 100€ στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ

3ο Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

4ο Να παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

Η μεγάλη Οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. ευχαριστεί τον Γιάννη Περάκη και αποχαιρετά το παλαιότερο με πλήρη αθλητική δράση μέλος του Ομίλου, του υπόσχεται ότι θα κρατήσει ψηλά τις ιδέες του και θα υπενθυμίζει στους νεότερους, τις οδηγίες και τις συμβουλές του.

Γιάννη Περάκη

το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» σε ευγνωμονεί για την αθλητική και κοινωνική σου παιδεία, για τη μεγάλη συνεισφορά σου στην διάδοση, στους νέους αλλά και στους μεγαλύτερους αθλητές, ηθικών αξιών και αθλητικού πολιτισμού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News