Αθλητισμός

Μπράουν: "Nα παραμείνετε δυνατοί, με θετική σκέψη"

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ στέλνει μήνυμα σε όλους όσοι μας κρατούν ασφαλείς…

Στο σπίτι του προπονείται όλο αυτό το διάστημα και ο Κρις Μπράουν που λέει το δικό του "ευχαριστώ" σε όσους δίνουν καθημερινή μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, για την ασφάλειά μας.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εθελοντές που βρίσκονται εκεί έξω και δίνουν μάχη ενάντια στον κορωνοϊό για εμάς. Nα παραμείνετε δυνατοί, με θετική σκέψη.
Αυτό που κάνετε καθημερινά είναι πέρα από το φυσιολογικό. Ελπίζω η κατάσταση αυτή να τελειώσει σύντομα για εσάς, για εμάς, για όλον τον κόσμο και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.
Μείνετε δυνατοί και να σκέφτεστε θετικά»!

Δείτε το μήνυμα του: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Chris Braun @chrisbraun47 προπονείται στο σπίτι και λέει το δικό του "ευχαριστώ" σε όσους δίνουν καθημερινή μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, για την ασφάλειά μας. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εθελοντές που βρίσκονται εκεί έξω και δίνουν μάχη ενάντια στον κορωνοϊό για εμάς. Nα παραμείνετε δυνατοί, με θετική σκέψη. Αυτό που κάνετε καθημερινά είναι πέρα από το φυσιολογικό. Ελπίζω η κατάσταση αυτή να τελειώσει σύντομα για εσάς, για εμάς, για όλον τον κόσμο και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Μείνετε δυνατοί και να σκέφτεστε θετικά»! #oficrete #oficretefc #ofifc #menoumespiti #stayhome #staysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια