Συλλυπητήρια για Κουκουλάκη: Η ανακοίνωση από τον ΣΥΔΚΑΚ

Αθλητισμός
Συλλυπητήρια για Κουκουλάκη: Η ανακοίνωση από τον ΣΥΔΚΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γιος του Στέλιος πρώην μέλος του συνδέσμου

Ανακοίνωση για την απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή, Γιώργου Κουκουλάκη εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Ο γιος του εκλιπόντος, Στέλιος, είναι πρώην μέλος του συνδέσμους και συνεργαζόμενος δικηγόρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο πρώην μέλος και συνεργαζόμενου δικηγόρου του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., κ. Στέλιου Κουκουλάκη για τον θάνατο του πολυαγαπημένου του πατέρα και παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου Γεώργιου.

Ενός ανθρώπου με μακρά πορεία και προσφορά στην Ελληνική διαιτησία ποδοσφαίρου, την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις. Ήταν ο πρώτος Κρητικός διαιτητής ο οποίος χρίστηκε διεθνής με σήμα FIFA. Μετά το τέλος της εν ενεργείας καριέρας του συνέχισε ως καθηγητής διαιτησίας και δίδαξε επί πολλά χρόνια νεότερους διαιτητές. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. και διετέλεσε πρόεδρος της ΑΤΕΔ/Ο.Δ.Π.Ε.

Για τη θλιβερή αυτή απώλεια το σύνολο των διαιτητών και μελών του Συνδέσμου μας, εκφράζει τη θλίψη του και εύχεται στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News