Αθλητισμός

Σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας από το ΕΑΚΗ

Με επίκαιρο θέμα: Αθλητές και εγκλεισμός…

Με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαΐου στις 19:00, διαδικτυακό σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας με την κα Λίνα Ψούνη διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο αντικείμενο της αθλητικής ψυχολογίας και αγωγής υγείας. Το θέμα του Σεμιναρίου είναι: Αθλητές και εγκλεισμός. ( Πως διατηρούμε την ψυχολογία μας και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα. Διαχείριση συναισθημάτων του εγκλεισμού, τεχνικές αθλητικής ψυχολογίας και πώς μπορούμε να τις εφαρμόσουμε. Πώς θα προετοιμαστούμε για την επαναφορά μας στον αθλητισμό)
Όπως έκανε γνωστό, η διοίκηση του ΕΚΑΚΗ: Η Λίνα Ψούνη είναι διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο αντικείμενο της αθλητικής ψυχολογίας και αγωγής υγείας. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, πτυχίο ΤΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, πτυχίο Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, και μετεκπαίδευση στο Life Coaching.
Από το 2009 διατηρεί την ιστοσελίδα http://www.psychinfo.gr με άρθρα ψυχολογίας και παράλληλα πραγματοποιεί ομιλίες και σεμινάρια για την αθλητική ψυχολογία, την συναισθηματική νοημοσύνη τη διαχείριση βάρους, εικόνα του σώματος κ.α. Ασχολείται από 9 ετών με τον αθλητισμό, ως αθλήτρια, προπονήτρια, διοικητικός και αθλητική ψυχολόγος. Έχει ασχοληθεί σε αγωνιστικό επίπεδο σε αρκετά αθλήματα, με την Εθνική Νέων Γυναικών στην Υδατοσφαίριση έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1997 και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό το 1996.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια