Αθλητισμός

Σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων

Ξεκινάει ο σχεδιασμός των βημάτων που θα ακολουθηθούν…

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης με την ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού, με αντικείμενο το σχεδιασμό των βημάτων για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η στήριξη του κινήματος του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, στο πρώτο κύμα άρσης των σημερινών περιορισμών που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, θα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα της ατομικής άθλησης και προπόνησης σε εξωτερικούς χώρους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (24/4) ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, εξέφρασε τη δική του άποψη για το πώς πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα λέγοντας μεταξύ άλλων: "Τα πρωταθλήματα καλό θα είναι να κριθούν στο γήπεδο με ίσες συνθήκες. Η παύλα στο 2020, να μην υπάρχει πρωταθλητής, μου χτυπάει κάπως». Βέβαια γι’ ακόμα μία φορά τόνισε πως «το εναρκτήριο λάκτισμα θα το δώσουν οι γιατροί".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια