Αθλητισμός

Ασσαριωτάκης: Μεταξύ της ζωής μου και του ποδοσφαίρου σας, διαλέγω την ζωή μου

Αιχμηρή τοποθέτηση του προέδρου του Πόρου για την κατάσταση στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο…

Την τοποθέτηση του αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, στη νέα τάξη πραγμάτων λόγω του κορωνοϊού, κοινοποίησε ο πρόεδρος του Πόρου κ. Ασσαριωτάκης με μία αιχμηρή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όπως άφησε να εννοηθεί αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, δεν θα συνεχίσει υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. «…αν πραγματικά σκοπεύετε να συνεχίσετε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για να επιτρέψετε να συνεχίζεται το σημερινό status quo, συγγνώμη δεν θα συμμετέχω», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Το μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, ούτε να αφήνω τους άλλους να υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μου, της επιχείρησης μου και της ζωής μου.

Πριν 4 χρόνια αποφάσισα ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό της γειτονιάς, που μεγάλωσα, κι ανέλαβα την Προεδρία του ερασιτεχνικού σωματείου της. Το ταξίδι αυτών των 4 χρόνων ήταν ονειρικό με την ομάδα να βρίσκεται στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Το καταραμένο 2020 μας έφερε αυτό τον βιολογικό πόλεμο, ο οποίος σπέρνει τον θάνατο την καταστροφή, της οικονομίας, τη φτωχοποίηση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας.

Κύριοι υψηλόβαθμοι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που ποτέ δεν σκύβετε στα αληθινά προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και νιώθετε μάγκες με την τσέπη των παραγόντων μην πετάξετε την τεράστια ευκαιρία που σας παρουσιάζετε να μας αφήσετε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο εμείς που πληρώνουμε!

Χωρίς να θέλω να στηρίξω τις απόψεις μου σ αυτό τον βρομερό ιό , χωρίς ντροπή, χωρίς φόβο για τις συνέπειες, αν πραγματικά σκοπεύετε να συνεχίσετε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για να επιτρέψετε να συνεχίζεται το σημερινό status quo, συγγνώμη δεν θα συμμετέχω.

Γνωρίζοντας τις συνέπειες και τολμώντας να πω αυτό που άλλοι φοβούνται, η ομάδα μου κι η τσέπη μου δεν θα σας σταθούν δεκανίκι!

Χωρίς ντροπή, γιος βιοπαλαιστή ηλεκτρολόγου, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας μεταξύ της ζωής μου και του ποδοσφαίρου σας, διαλέγω την ζωή μου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια