Βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Ζούνιορ Φερνάντες ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Ζούνιορ Φερνάντες ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον Χιλιανό επιθετικό της Αλάνιασπορ να βρίσκεται στη λίστα των ερυθρολεύκων…

Μπορεί ποδόσφαιρο να μην παίζεται πουθενά, αλλά Μέσα από τη Χιλή αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του επιθετικού της Αλάνιασπορ, Ζούνιορ Φερνάντες.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «estudioestadio.cl» τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τσεκάρει τον 32χρονο επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα και δεεν αποκλείεται να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος επιθετικός και νυν συμπαίκτης των Μπακασέτα, Σιώπη, Τζαβέλλα έχει περάσει στο παρελθόν και από Λεβερκούζεν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ένας μεγάλος σύλλογος της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στα χνάρια του Ζούνιορ Φερνάντες. Ο Χιλιανός επιθετικός, ο οποίος λάμπει με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, ίσως έχει την ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα που αγωνίζεται συνεχώς στο Champions League. Πρόκειται για μια μεγάλη προοπτική για τον Ζούνιορ Φερνάντες, ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, δεδομένου ότι ο ελληνικός γίγαντας θα επιδιώξει να ενισχύσει την επίθεσή του για την σεζόν 2020-2021, ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός, είναι ο απόλυτος ηγέτης του ελληνικού πρωταθλήματος, το πιο επιτυχημένο κλαμπ στη χώρα και εκείνος που συνεχώς αγωνίζεται στο Champions League. Στα 32 του χρόνια έχει την ευκαιρία να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά. Από το 2012, που πήγε στην Ευρώπη έχει σημειώσει 87 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται και του χρόνου στο Champions League, αφού στη βαθμολογία είναι 14 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News