default-image

Ρωσία: Προσπαθεί να αποφύγει την ποινή για το ντόπινγκ...μέσω της πανδημίας

Αθλητισμός
Ρωσία: Προσπαθεί να αποφύγει την ποινή για το ντόπινγκ...μέσω της πανδημίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονες οι πιέσεις...

Ποινή αποκλεισμού για τέσσερα χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις/ παγκόσμια πρωταθλήματα σε μια σειρά αθλημάτων στο πλαίσιο απόφασης της WADA (World Doping Agency) περί τιμωρίας για παραποίηση εργαστηριακών δεδομένων...

Όπως όλα δείχνουν τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο RUSADA κατά του αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί από τον WADA στο CAS.

Ήδη, πάντως, οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει τις πιέσεις βάζοντας στην μέση και τον κορονοϊό. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος διαβάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού αθλητισμού της Ρωσίας.

Ο Όλεγκ Ματίτσιν τόνισε ότι στις δύσκολες στιγμές που περνά η ανθρωπότητα το αθλητικό κίνημα πρέπει να είναι ενωμένο. "Οι ηγέτες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά του Ντόπινγκ και οι δικαστές που θα λάβουν την απόφαση για την υπόθεση πρέπει να καταλάβουν ότι σήμερα ζούμε σε διαφορετικές συνθήκες.

Η κρίση που έχει δημιουργηθεί, συμπεριλαμβανομένης της κρίσης στις αμοιβαίες σχέσεις, θα πρέπει πιθανώς να τελειώσει, να ανοίξει μια νέα σελίδα και να καταλάβουμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να είμαστε μαζί", είπε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News