Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ ζητά διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Επιστολή από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ προς Πρωθυπουργό και αθλητικές Ομοσπονδίες 

Με ανοιχτή επιστολή τόσο προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τις αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ζητάει την άμεση διακοπή όλων των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών αθλημάτων.

Με τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» μάλιστα να τονίζουν με νόημα πως ο ελληνικός αθλητισμός δεν σταματάει την αγωνιστική περίοδο 2019-20, αλλά έχει και πρέπει να έχει και συνέχεια...

Αναλυτικά η επιστολή του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, με βαρύ το αίσθημα ευθύνης, λόγω της δημιουργηθείσας αφόρητης κατάστασης με την κήρυξη πανδημίας λόγω του κορωνοϊού και των συνθηκών πολέμου που αντιμετωπίζει η χώρα μας και όχι μόνο, θεωρώντας την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια ως το υπέρτατο αγαθό πάνω από οτιδήποτε άλλο, προτείνει, την άμεση διακοπή των πρωταθλημάτων όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων θεωρώντας αυτά ως μη γενόμενα, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αθλητές πάνω απ' όλα είναι άνθρωποι και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Προς τούτο, καλούμε την ελληνική Πολιτεία να λάβει τα προσήκοντα μέτρα, τα οποία θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21, με προσανατολισμό πάντα στον ανθρώπινο παράγοντα στους δύσκολους καιρούς τους οποίους βιώνουμε.

Απευθυνόμαστε προσωπικά στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον καλούμε να δώσει τις εντολές στα αρμόδια όργανα προκειμένου να λάβουν άμεσα τις σχετικές πρωτοβουλίες και τις νομοθετικές ρυθμίσεις όπου αυτές χρειάζονται. Καλούμε δε τις οικείες Ομοσπονδίες ανά κλάδο άθλησης να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση, πράττοντας τα αυτονόητα τόσο προς όφελος της υγείας των αθλητών όσο και προς όφελος των σωματείων αφού ο ελληνικός αθλητισμός δεν σταματάει την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Έχει και πρέπει να έχει και συνέχεια...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια