Αθλητισμός

ΠΣΑΠ: Προσφορά 10 χιλιάδες ευρώ για ιατρικό εξοπλισμό

Μια σημαντική κίνηση στον αγώνα κατά του κορωνοϊού

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων ποδοσφαιριστών έκανε μια σπουδαία κίνηση, προσφέροντας 10 χιλιάδες ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό Αθηνών.

Το ποσό αυτό θα διατεθεί για τις ανάγκες που υπάρχουν, με την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού.

«Η αλληλεγγύη είναι οριζόντια και για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει πως αποτελεί το καλύτερο φάρμακο. Ότι δίνεις γυρίζει μέσα σου πιο πλούσιο, πιο βαθύ», αναφέρει, μεταξύ άλλων η σχετική ανάρτηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ο άνθρωπος όταν νιώθει τον πόνο είναι ζωντανός... Αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου τότε ναι... είναι “Άνθρωπος” - Νικος Καζαντζάκης.

Πάνω απ' όλα ως άνθρωποι και μετά ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε με πράξεις την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του ιατρικού κλάδου της χώρας, που με κίνδυνο την προσωπική αλλά και οικογενειακή τους υγεία, τοποθέτησαν τα κορμιά τους ως ασπίδα προστασίας για όλους εμάς.

Ο ΠΣΑΠ θέλοντας να σταθεί δίπλα τους, στις υπεράνθρωπες προσπάθειές που καταβάλουν, παρέδωσε στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Αθηνών το ποσό των 10.000 ευρώ σε ιατρικό εξοπλισμό.

Η αλληλεγγύη είναι οριζόντια και για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει πως αποτελεί το καλύτερο φάρμακο. Ό, τι δίνεις γυρίζει μέσα σου πιο πλούσιο, πιο βαθύ. Έχουμε πάρει τόσα πολλά από τις ζωντανές ψυχές που κρύβονται πίσω από τις άσπρες και πράσινες στολές, όπου οι λέξεις μοιάζουν φτωχές να το περιγράψουν. Παρότι τις ημέρες του εγκλεισμού όλοι μας αρχίσαμε να βλέπουμε πιο καθαρά, πιο ουσιαστικά, πιο διαφορετικά.

Αυτή την ώρα όλοι μας έχουμε την δύναμη να βοηθήσουμε, άλλοι στην πρώτη γραμμή των νοσοκομείων, άλλοι δίνοντας αίμα, άλλοι προσφέροντας φαγητό σε άστεγους και άπορους και άλλοι απλά μένοντας σπίτι. Γιατί όπως έγραψε κι ένας μεγάλος μας ποιητής…

“Αν δεν πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον, είμαστε κιόλας νεκροί”».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια