Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συνεδρίαση για ορισμό νέας ημερομηνίας

Άμεσα οι επόμενες κινήσεις μετά την αναβολή της μεγάλης διοργάνωσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση της task force της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με μοναδικό θέμα στην ατζέντα τον ορισμό νέας ημερομηνίας μέσα στο 2021.

Μετά την αναβολή της μεγάλης διοργάνωσης λόγω της παγκόσμιας έξαρσης του κορωνοϊού, στη ΔΟΕ θέλουν να «τσεκάρουν» άμεσα το καλεντάρι για τον επόμενο χρόνο.

«Διάβασα στις εφημερίδες τις δηλώσεις του κυρίου Μπαχ που έκανε λόγο για ένα γεγονός χωρίς προηγούμενο. Είναι ακριβώς έτσι. Δουλέψαμε επτά χρόνια για να φθάσουμε σε αυτό το σημείο και τώρα ξανά από την αρχή. Θα πρέπει μέσα σε έξι μήνες να κάνουμε ξανά τη δουλειά που κάναμε τα προηγούμενα επτά χρόνια.Θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε στις ημερομηνίες το συντομότερο δυνατόν. Είναι πολλά πράγματα, δεν είναι μόνο τα γήπεδα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη διαθεσιμότητα των εγκαταστάσεων για το επόμενο καλοκαίρι, να οργανώσουμε ξανά το ticketing. Αυτά θα έχουνε επιπρόσθετο κόστος και νομίζω θα είναι μεγάλο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Μόρι Γιοσίρο.

Σχόλια