Αθλητισμός

Αυστηρά μέτρα στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Πετρούνιας και Στεφανίδη οι Έλληνες λαμπαδηδρόμοι παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας…

Αυστηρά είναι τα μέτρα που πάρθηκαν για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη λόγω της συνεχιζόμενης έξαρσης του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κοινό στο Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ η τελετή θα πραγματοποιηθεί παρουσία της προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και ολιγομελούς αντιπροσωπείας της οργανωτικής επιτροπής.
Επίσης ο χορός των Ιερειών δεν θα ξεπερνά τα δέκα άτομα ενώ στην λαμπαδηδρομία θα υπάρξουν μόλις τέσσερις αθλητές, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ο Πετρούνιας και η Στεφανίδη και δύο Ιάπωνες Ολυμπιονίκες.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Με αφορμή την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή Τόκυο 2020, την Πέμπτη 19 Μαρτίου, ώρα 11.30 και ύστερα από τις συστάσεις της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει τα παρακάτω.

Η Τελετή Παράδοσης θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και ολιγομελούς αντιπροσωπείας της Οργανωτικής Επιτροπής Τόκυο 2020.

Θα πραγματοποιηθεί χορός των Ιερειών που δεν θα ξεπερνούν τις 10 σε αριθμό καθώς και λαμπαδηδρομία δύο Ελλήνων (Κατερίνα Στεφανίδη και Λευτέρης Πετρούνιας) και 2 Ιαπώνων Ολυμπιονικών μόνο εντός του Σταδίου.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι κλειστό για το κοινό. Δικαίωμα παρουσίας από πλευράς ΜΜΕ έχουν: η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), το Ιαπωνικό κανάλι ΝΗΚ, το Oλυμπιακό κανάλι (OBS) καθώς επίσης και 20 Ιάπωνες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι οι οποίοι θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή Τόκυο 2020.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP)­ και το φωτογραφικό πρακτορείο Ευρωκίνηση θα καλύψουν με σύστημα pool τις ανάγκες των ξένων και Ελλήνων φωτογράφων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια