Αθλητισμός

Γονείς και παιδιά πέρασαν τα κάγκελα για να παίξουν μπάσκετ στην Εφόδου

Ενημέρωσε την αστυνομία ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ...

Την ώρα που ο κίνδυνος του κορωνοϊού απειλεί τη ζωή όλων μας, γονείς και παιδιά αψηφούν τις όποιες συστάσεις γίνονται για αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και παρανόμως εισέρχονται σε χώρους για να περάσουν την ώρα τους…Το γεγονός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ οι οποίοι το καταδίκασαν ενημερώνοντας μάλιστα και την αστυνομία.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:«Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενημερώνει όλο τον κόσμο, ότι απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε οποιοδήποτε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, οι οποίες παραμένουν κλειστές, με απόφαση της κυβέρνησης, ως μέτρο πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊου.
Με λύπη μας την Κυριακή το πρωί στης εγκαταστάσεις της οδού Εφόδου (γήπεδα μπάσκετ), είδαμε γονείς με τα παιδιά τους (!) να μπαίνουν με διάφορους τρόπους στα γήπεδα, ώστε να αθληθούν. Ενημερώσαμε τους ίδιους και την αστυνομία για το συμβάν.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έχει προχωρήσει σε απολυμάνσεις των εγκαταστάσεων της, για να κάνει ότι περνάει από το χέρι της, σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε.
Ας πειθαρχήσουμε στις εντολές, ώστε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κανονικότητα μας».

*Εικόνα αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια