Θετικά μηνύματα από τον Μανώλη Στεφανουδάκη στο δρόμο για το Τόκιο

Αθλητισμός
Θετικά μηνύματα από τον Μανώλη Στεφανουδάκη στο δρόμο για το Τόκιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτυχημένη η πρώτη αγωνιστική παρουσία στο Μαρόκο...

Έτοιμος να διατηρήσει υψηλά τον πήχη της αγωνιστικής του παρουσίας είναι Μανώλης Στεφανουδάκης που στο άνοιγμα των υποχρεώσεων του πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα ενόψει του μεγάλου στόχου της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την Παραολυμπιάδα του Τόκιο. Ο χρυσός παραολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με βολή στα 29.40μ. στο πρόσφατο διεθνές τουρνουά του Μαρόκου ενώ ήταν 2ος στη σφαιροβολία με βολή στα 7.93μ. «Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για μας, με μεγάλη πίεση που δείχνει όμως να πηγαίνει καλά. Εμείς προσπαθούμε να ανέβουμε σε υψηλό επίπεδο, να είμαστε αντάξιοι αυτών των μεγάλων διοργανώσεων και να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σωστά», δήλωσε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο Μεσσαρίτης πρωταθλητής με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη να συμπληρώνει: «Είναι η πρώτη φορά που τόσο νωρίς γίνεται μία τόσο καλή επίδοση. Είναι μία δύσκολη χρονιά αλλά με αυξημένο κίνητρο. Όλοι οι αθλητές προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς».

Το αρνητικό στην όλη προετοιμασία είναι οι συνεχείς αναβολές αγώνων που δεν επιτρέπουν τον σωστό προγραμματισμό. Παρά το γεγονός ωστόσο, ο Μανώλης Στεφανουδάκης έχει επικεντρωθεί στο στόχο του, καθώς θέλει να αποσυρθεί μετά το Τόκιο από τον πρωταθλητισμό έχοντας πραγματοποιήσει μία αξιόλογη παρουσία. «Σκέφτομαι ότι είναι ο τελευταίος στόχος της καριέρας μου και ο κάθε αθλητής θέλει η τελευταία παρουσία τους να είναι κατά το δυνατό η καλύτερη. Δεν μπορώ να πω πως οπωσδήποτε θα ανέβω στο βάθρο όμως θέλω να έχω μία αξιοπρεπή εμφάνιση».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι o Παραολυμπιονίκης μας αναδείχθηκε πρόσφατα αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών που επανασυστάθηκε. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσες ψήφους γιατί εγώ είμαι από την Κρήτη και όχι από την Αθήνα όπως οι περισσότεροι όμως τους ευχαριστώ… Θέλουμε να δουλέψουμε για το Σύλλογο γιατί είναι ο καθρέφτης μας και θα το παλέψουμε…».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα": 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News