Μέτρα πρόληψης: Η ανακοίνωση της ΠΕΚΥΚΡ για το Κολυμβητήριο Ηρακλείου

Αθλητισμός
Μέτρα πρόληψης: Η ανακοίνωση της ΠΕΚΥΚΡ για το Κολυμβητήριο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγίες προς τους γονείς και συνοδούς

Με ανακοίνωση της η ΚΟΕ καλεί τους γονείς να ακολουθήσουν την απόφαση του ΕΑΚΗ για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται να αποχωρούν από τις εγκαταστάσεις αφού παραδώσουν τα παιδιά στους προπονητές, αλλά και να μη γίνεται η χρήση των ντουζ.

Αναλυτικά:«Παρακαλούνται οι γονείς/συνοδοί των παιδιών που χρησιμοποιούν για προπονήσεις τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κολυμβητηρίου Ηρακλείου (μικρή και μεγάλη πισίνα) να σεβαστούν την απόφαση της Διοίκησης του ΕΑΚΗ και

- να αποχωρούν από την αθλητική εγκατάσταση και τα πάρκινγκ, αφού πρώτα έχουν παραδώσει τα παιδιά τους στον προπονητή τους

- να αποφεύγουν τη χρήση του ντουζ στα αποδυτήρια.

Η απόφαση του ΕΑΚΗ εναρμονίζεται πλήρως με την υπουργική απόφαση για επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις και τα προληπτικά μέτρα διαφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ, που αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια των οδηγιών που λάβαμε από το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η παραμονή των συνοδών γονέων εντός των αθλητικών χώρων.

Οι γονείς οι οποίοι θα φέρουν τα παιδιά τους για προπόνηση, θα τα παραδίδουν στον προπονητή και έπειτα θα αποχωρούν από την αθλητική εγκατάσταση. Θα επιστρέφουν μόνο για να τα παραλάβουν. Δεν επιτρέπεται η παραμονή τους στις κερκίδες ή στους εξωτερικούς χώρους σε ΚΑΜΙΑ εγκατάσταση (μικρή και μεγάλη πισίνα, στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ) Επίσης, προτείνεται σε όλους τους γονείς μετά το πέρας των προπονήσεων να αποφεύγεται η χρήση των ντους λόγω του μεγάλου αριθμού των αθλητών.

Τέλος, όσον αφορά τους αγώνες θα πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 (ΦΕΚ 726/Β’/8-3-2020)».   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News