Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες για δυο εβδομάδες, χωρίς κόσμο το ΟΦΗ- ΑΕΚ

Αθλητισμός
Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες για δυο εβδομάδες, χωρίς κόσμο το ΟΦΗ- ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας το Υπουργείο Υγείας προχώρησε στην ανακοίνωση νέων μέτρων...

O εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για δυο εβδομάδες και μέχρι νεοτέρας... 

Έτσι με απόφαση της κυβέρνησης παρατείνονται τα ήδη αυστηρά μέτρα ενώ επεκτείνεται η αναστολή λειτουργίας, πέραν από τα σχολεία, και στα ΚΑΠΗ όλης της χώρας για τέσσερις εβδομάδες. Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται πλέον στα 73 όπως έγινε γνωστό αφού αυξήθηκαν σήμερα κατά επτά.

Σε ότι αφορά στα αθλητικά γεγονότα, σημαίνει ότι μεταξύ άλλων το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς την Πέμπτη (12/3) θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, όπως βέβαια και οι αγώνες των δύο πρώτων αγωνιστικών στα playoffs του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ αρχικά αγωνίζεται εκτός έδρας, στο "Κλ. Βικελίδης" (Σάββατο 14/3, 19:30) με τον Άρη ενώ στη συνέχεια υποδέχεται στο "Θ. Βαρδινογιάννη" την ΑΕΚ (Κυριακή 22/3, 17:15). Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα υποδεχτεί την Ένωση χωρίς κόσμο. 

Το ίδιο μέτρο θα ισχύσει και για όλα τα υπόλοιπα αθλητικά γεγονότα της χώρας.

Τα μέτρα που πάρθηκαν από το Υπουργείο Υγείας θα έχουν ισχύ από αύριο και και θα επανεξεταστούν πριν λήξει η περίοδος ισχύος τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News