Αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για ομάδες που προέρχονται από Ηλεία, Αχαία και Ζάκυνθο

Αθλητισμός
Αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για ομάδες που προέρχονται από Ηλεία, Αχαία και Ζάκυνθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επηρεάζεται το παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον Προμηθέα Πάτρας…

Μεταξύ των ανακοινώσεων που έκανε πριν λίγο ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και  λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας είναι ότι θα γίνονται παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για τις ομάδες που προέρχονται από τις περιοχές που έχουν πληγεί από τον Κορονοϊό και συγκεκριμένα από τους Νομούς Αχαϊας, Ηλείας και Ζακύνθου. Επίσης μίλησε για αναστολή όλων των οργανωμένων εκδρομών από και προς τις πληττόμενες περιοχές.

«Αναστέλλονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές από και προς τις πληττόμενες περιοχές μέχρι νεωτέρας. Σε ότι αφορά τις αθλητικές ομάδες που προέρχονται από τους τρεις Νομούς, Αχαϊας, Ηλείας και Ζακύνθου και πραγματοποιούν εκτός έδρας αγώνες, αυτοί θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας…», είπε ο κ. Τσιόδρας.

Αυτό σημαίνει, απ΄όσο μπορούμε να κατανοήσουμε, ότι επηρεάζεται και το αυριανό παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Αν με όσα είπε ο κ. Τσιόδρας ερμηνευτεί ως οργανωμένη μετάβαση η αποστολή της ομάδας του Ρεθύμνου στην Πάτρα τότε μιλάμε ενδεχομένως για αναβολή;

Οι πληροφορίες βέβαια αναφέρουν ότι ο ΕΣΑΚΕ εξετάζει το ενδεχόμενο μετάθεσης του αγώνα για μερικές ημέρες.

Με τον Προμηθέα να έχει ήδη ανακοινώσει την ακύρωση των προπονήσεών του στο Promitheas Park για το διήμερο 6-7 Μαρτίου, o ΕΣΑΚΕ αναμένεται να αποφασίσει τη μετάθεση του αγώνα από το Σάββατο (7/3) για την Τρίτη (10/3) για λόγους ασφαλείας. Αυτή τουλάχιστον είναι η αρχική σκέψη, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση προκειμένου να μην χρειαστεί νέα μετάθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News