Δύσκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ: Ήττα 3-0 για τον ΟΦΗ και τώρα «τελικός» με Λαμία

Ποδόσφαιρο
Δύσκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ: Ήττα 3-0 για τον ΟΦΗ και τώρα «τελικός» με Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου είναι στην 6η θέση και έχει το «πάνω χέρι»

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ματς με την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 για την 25η αγωνιστική.

Σε μια από τις άσχημες εφετινές εμφανίσεις, δεν έδειξε το βαθμό ετοιμότητας που θα του επέτρεπε να «κλειδώσει» τα πλέι-οφ από σήμερα με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ηρακλείου παραμένει στην 6η θέση, μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και ο αγώνας με την αδιάφορη βαθμολογικά Λαμία την επόμενη Κυριακή, είναι ο μεγάλος τελικός για το «εισιτήριο» της ευρωπαϊκής προοπτικής.

Στο αποψινό ματς, οι Κρητικοί ήταν εκτός παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, καθώς δεν υπήρχε η απαραίτητη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην αμυντική συνοχή, μοιραία δέχθηκαν τρία τέρματα, ενώ και στο δημιουργικό κομμάτι δεν έδειξαν στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν.   

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (77' Παουλίνιο), Οικονόμου, Λόπες, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος (81' Σιμόες), Βέρντε, Λιβαΐα, Ολιβέιρα (67' λ.τ. Αραούχο).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν (84' Μαρινάκης), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (67' Νέιρα), Ζοάο Βίκτορ, Βαζ (67' Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο.

Το "φιλμ" του αγώνα

1' Ξεκίνησε το ματς.

1' Δύο ευκαιρίες για την ΑΕΚ στο πρώτο λεπτό. Σουτ του Μάνταλου, απόκρουση Σωτηρίου και ο Κοροβέσης απομακρύνει σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Μάνταλου, κεφαλιά από τον Ολιβέιρα, παραχωρεί νέο κόρνερ ο Σωτηρίου. 

5' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ 1-0: Σέντρα του Λιβαΐα από αριστερά, ο Μάνταλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

8' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ 2-0: Αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Βέρντε παρότι ανάμεσα σε πολλούς παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου, πλασάρει εύστοχα για το 2-0. 

16' Σουτ του Μεγιάδο εκτός περιοχής, η μπάλα θα φύγει πολύ ψηλά άουτ. 

17' Γρήγορη ανάπτυξη για τον ΟΦΗ, ο Σεμέντο θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κοντράρει στον Λόπες και φεύγει κόρνερ. 

21' Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Τετ-α-τετ ο Βέρντε μετά την κάθετη πάσα του Κρίστιτσιτς, ο Σωτηρίου θα αποκρούσει το πλασέ του Ιταλού. 

26' Από μία κίτρινη σε Λιβαΐα και Βαζ, μετά το μαρκάρισμα του πρώτου στον Πορτογάλο του ΟΦΗ. Ο Βαζ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και χάνει το ματς με τη Λαμία. 

29' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ 3-0: Ο Ολιβέιρα φεύγει στην "πλάτη" της άμυνας και "σηκώνει" για τον Βέρντε, που σε κενή εστία κάνει το 3-0. Αρχικά ο Πορτογάλος που έκανε την ασίστ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, όμως μετά τον έλεγχο VAR ο Τάσης έδειξε σέντρα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, που εξελίχθηκε σε... εφιάλτη για τον ΟΦΗ. Είναι πίσω στο σκορ με 3-0, παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα στην αμυντική οργάνωση, ενώ σε κανένα σημείο δεν έδειξε συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. 

46' Σέντρα στην επανάληψη. Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες. 

48' Εκτέλεση φάουλ του Βαζ από καλό σημείο λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία. 

53' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Ολιβέιρα να σουτάρει άουτ από τη μικρή περιοχή.

54' Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Σωτηρίου να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μάνταλου. 

56' Ο Μάνταλος αστοχεί σε κενή εστία από τη μικρή περιοχή, μετά το γύρισμα του Βέρντε από δεξιά. 

62' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, από την επαναφορά της μπάλας από τον Κουτρουμπή, ο Σεμέντο σούταρε πάνω στον Οικονόμου, ενώ σε δεύτερο χρόνο το "γυριστό" του Φιγκεϊρέντο κατέληξε στα χέρια του Τσιντώτα. 

67' Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Νέιρα αντί Μεγιάδο και Ναμπί στη θέση του Βαζ.

67' Αλλαγή και για την ΑΕΚ, με τον Αραούχο στη θέση του Ολιβέιρα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

77' Σέντρα του Μπράουν από δεξιά, κεφαλιά του Ναμπί εκτός εστίας.

77' Αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Παουλίνιο στη θέση του Μπακάκη. 

81' Αλλαγή για την ΑΕΚ.Φεύγει ο Μάνταλος και μπαίνει στο παιχνίδι ο Σιμόες. 

83' Ο Αραούχο έκανε ένα καλό σουτ όμως έδιωξε ο Σωτηρίου. Ως μη γενόμενη η φάση αφού προηγήθηκε οφ σάιντ. 

84' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Τη θέση του Μπράουν παίρνει ο Μαρινάκης.

86' Σέντρα του Παουλίνιο από δεξιά, ο Λιβαΐα στη μικρή περιοχή αφύλακτος δε θα βρει τη μπάλα. 

91' ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΙΒΑΪΑ: Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Κροάτη, την οποία επεδίωξε αφού είχε συμπληρώσε 10 κίτρινες κάρτες. Με δέκα παίκτες η ΑΕΚ για τις καθυστερήσεις. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Τάση, ήττα 3-0 για τον ΟΦΗ. Άσχημη εμφάνιση για την ομάδα του Ηρακλείου, που στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν εκτός παιχνιδιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News