Αθλητισμός

Τελικά δεν θα γίνουν στο Λίντο αγώνες το Σαββατοκύριακο

Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες από την ανάδοχο εταιρεία…

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα ορίστηκαν παιχνίδια στο κλειστό του Λίντο για το προσεχές Σαββατοκύριακο όμως αυτό τελικά δεν θα γίνει όπως έγινε γνωστό από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση η ανάδοχος εταιρεία ενώ επρόκειτο να παραδώσει το έργο την περασμένη Τρίτη, αυτό δεν έγινε και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες οδήγησαν στην απόφαση να αναβληθούν οι παρουσίες των ομάδων σε μπάσκετ και βόλεϊ στο κλειστό του Λίντο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:
«Παρά την δέσμευση και ως όφειλε συμβατικά η ανάδοχος εταιρεία P & C Development η οποία είχει αναλάβει εδώ και πολλούς μήνες (πριν την δική μας ανάληψη καθηκόντων) τη μόνωση του στέγης του κλειστού γυμναστηρίου, δυστυχώς ενώ έπρεπε να έχει παραδώσει το έργο στις 18 Φεβρουαρίου (τρίτη παράταση που είχε δοθεί από την ΓΓΑ) δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις εργασίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα παρά τη δική μας επιθυμία και απόφαση να ορίσουμε αγώνες των αθλημάτων μπάσκετ και βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο αναγκαζόμαστε να τους αναβάλλουμε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών .

Είναι μια απόφαση που λαμβάνουμε με θλίψη αλλά και θυμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, όταν πρέπει.
Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των αθλητών και των θεατών».

Σχόλια