Αθλητισμός

Γιορτή ΕΠΣΗ: Τα τιμώμενα πρόσωπα στην κοπή της πίτας

Την Παρασκευή (21/2) η εκδήλωση για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου γιορτάζει την ερχόμενη Παρασκευή (21/2), καθώς θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΗ για την κοπή της πίτας.

Το ραντεβού έχει δοθεί στο κέντρο «Αναδρομές», όπου μεταξύ άλλων θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις, σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.

Αναλυτικά αυτοί που θα βραβευτούν:

1)Μαλλιωτάκης Γιάννης (πρώην τερματοφύλακας και επί χρόνια πρόεδρος του ΕΓΟΗ)

2)Ντελινταδάκης Γιάννης (νυν γενικός γραμματέας ΕΓΟΗ, παράγοντας που έφερε το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κρήτη και πρώην πρόεδρος γυναικείας ομάδας Δόξας)

3)Μπαξεβάνης Ντίνος (επί χρόνια ταμίας Ηροδότου)

4)Παρθενιάδης Σταύρος (πρώην παίκτης ΠΑΝΟΜ και Εργοτέλη)

5)Μωϋσάκης Γρηγόρης (πρώην μέλος ΕΠΣΗ, παράγοντας ποδοσφαίρου, νυν παρατηρητής αγώνων)

6)Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στα εθνικά συγκροτήματα μέσα στο 2019

7)Η δευτεραθλήτρια Ελλάδας Μικτή Ομάδα Νέων Κ16 ΕΠΣΗ

8)Οι παλαίμαχοι διαιτητές Βελεγράκης Μιχάλης, Φραγκιαδάκης Κώστας, Λιανδράκης Φίλιππας.

Η πρόσκληση της ΕΠΣ Ηρακλείου για την εκδήλωση της Παρασκευής αναφέρει: O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ετήσια Κοπή της Πίτας της Ένωσής μας, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στο κέντρο «Αναδρομές» στις Αρχάνες.

Στη μεγάλη γιορτή συμμετέχουν τα σωματεία μέλη μας, αλλά και όλοι οι συντελεστές των διοργανώσεών μας, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες σε φυσικά πρόσωπα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

H παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς και θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Θα διασκεδάσουμε με λαϊκή ορχήστρα.      

Κάθε Σωματείο μας δικαιούται δύο δωρεάν προσκλήσεις τις οποίες θα παραλάβουν από τα γραφεία μας. Για όσα σωματεία θέλουν έξτρα προσκλήσεις πέραν των δύο δωρεάν, η τιμή είναι 15 ευρώ. Το μενού είναι πλήρες με φαγητό και κρασί».

Σχόλια