Το… εκπαιδευτικό δώρο, τα «στοιχήματα» και τα κορίτσια της Disney!

Απόψεις
Το… εκπαιδευτικό δώρο, τα «στοιχήματα» και τα κορίτσια της Disney!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τελικός μπάσκετ μέσα από... τον φόβο των Ιουδαίων. Οι κινήσεις του "σοφού" της Κυβερνήσεως.

Εκεί που πας να «χάψεις» την ψευδαίσθηση που πλασάρεται, πως αυτή η χώρα έχει επιστρέψει (ή επιστρέφει) στην κανονικότητα, βλέπεις να διοργανώνουν τελικό κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με την είσοδο να επιτρέπεται μόνο σε μαθητές και να απαγορεύεται σε όλους τους άλλους, για... τον φόβο των Ιουδαίων, του ενδεχόμενου δηλαδή, τιμωρίας εξ αιτίας του κινδύνου! 

Έτσι σκέπτεσαι πως εσύ κάνεις λάθος, διότι η «κανονικότητα» είναι… καραμέλα και ο  κίνδυνος είναι υπαρκτός, ευχαριστώντας θερμά τον σεβάσμιο Γιώργο Βασιλακόπουλο, για την αφύπνιση που σου προκαλεί, με την υπαρκτή «φοβία», αλλά και το εκπαιδευτικό δώρο προς τους νέους, για το πώς καταντήσαμε (λοχία)…

Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη ότι ο αρμόδιος υφυπουργός έχει βάλει ένα σωρό στοιχήματα, «να καταφέρουμε να επιστρέψουν οι οικογένειες στις κερκίδες», «να παραδώσουμε τις κερκίδες στις οικογένειες» και άλλα ειδικά… (Με επταμηνιαία μάλιστα την αποτίμηση και τον προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου στον αθλητισμό…)

Εν τω μεταξύ η γρίπη πάει σύννεφο και τα ποσοστά θανάτου, είναι απείρως υψηλότερα του κορονοϊού της Κίνας (53 άτομα, 15 την τελευταία εβδομάδα, με την έκθεση του ΕΟΔΥ...), και καλά που αποκλείεσαι, από έναν κλειστό χώρο, όσο μεγάλος κι αν είναι στα «Δύο Αοράκια».

«Αφού ο «σοφός» της κυβέρνησης (Γεραπετρίτης) «άδειασε» τον Πέτσα, φέρνει τους UEFA/FIFAτζήδες Κλαρκ και Τσέφεριν μετά το ντέρμπι της Τούμπας, ώστε να πάρουν αυτοί την ευθύνη αν γίνει κανένα πατατράκ, το κυρίως πιάτο στην κουβέντα με τον Μητσοτάκη θα είναι «κάντε κάτι που να βολεύει και τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, γιατί κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή» (Η Άποψη). Τι λέγαμε;

Υ.Γ.: -Αγγελικά «no papers» μπορούν να μαρτυρήσουν την "αμαρτία", χωρίς να χρειαστεί να περιμένει κανείς την ημέρα της Κρίσεως!

Τα κορίτσια παίζουν μπάλα σε ρόλους… της Disney!

Πολύ χρήμα πέφτει επιμένουμε από καιρό από την UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Τώρα μαζί με την Disney συνεργάζονται για την ανάπτυξη καινοτόμου προγράμματος που βασίζεται  στις παγκοσμίου φήμης ιστορίες της Disney και στους διάσημους χαρακτήρες της με σκοπό είναι να ενθαρρύνει τα κορίτσια (μεταξύ 5 και 8 ετών) να... ερωτευτούν το ποδόσφαιρο.

Στόχος να αυξηθεί ο αριθμός των κοριτσιών που θα ασχολούνται με το παιχνίδι.

Κρίμα που δεν είμαστε μέσα σε πρώτη φάση. Οι χώρες που έχουν επιλεγεί είναι η Σκωτία, Νορβηγία, Βέλγιο, Πολωνία, Αυστρία, Ρουμανία και Σερβία.

Σε αυτές, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες σε σχολεία, συλλόγους και ενώσεις, με τα κορίτσια να καλούνται να γίνουν... Elastigirl, Violet, Mr Incredible και Dash!

Τα κορίτσια παίζουν μπάλα σε ρόλους… της Disney!

Πολύ χρήμα πέφτει επιμένουμε από καιρό από την UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Τώρα μαζί με την Disney συνεργάζονται για την ανάπτυξη καινοτόμου προγράμματος που βασίζεται  στις παγκοσμίου φήμης ιστορίες της Disney και στους διάσημους χαρακτήρες της με σκοπό είναι να ενθαρρύνει τα κορίτσια (μεταξύ 5 και 8 ετών) να... ερωτευτούν το ποδόσφαιρο. Στόχος να αυξηθεί ο αριθμός των κοριτσιών που θα ασχολούνται με το παιχνίδι. Κρίμα που δεν είμαστε μέσα σε πρώτη φάση. Οι χώρες που έχουν επιλεγεί είναι η Σκωτία, Νορβηγία, Βέλγιο, Πολωνία, Αυστρία, Ρουμανία και Σερβία. Σε αυτές, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες σε σχολεία, συλλόγους και ενώσεις, με τα κορίτσια να καλούνται να γίνουν... Elastigirl, Violet, Mr Incredible και Dash!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News