ΕΚΟ ALL STAR GAME: Ο Σωτήρης Αναστασιάδης μιλάει για τους δεσμούς της ΕΚΟ με την Κρήτη

Αθλητισμός
ΕΚΟ ALL STAR GAME: Ο Σωτήρης Αναστασιάδης μιλάει για τους δεσμούς της ΕΚΟ με την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διευθυντής marketing της ΕΚΟ μίλησε ακόμα για τη μεγάλη διοργάνωση στο Ηράκλειο και τα μηνύματα για οδική ασφάλεια...

Είναι γεγονός. Για μία ακόμα χρονιά η ΕΚΟ και τα Ελληνικά Πετρέλαια αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη τους στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και τους δεσμούς που έχουν με την Κρήτη με τον Σωτήρη Αναστασιάδη, Διευθυντή Marketing, να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει των αγώνων και των εκδηλώσεων του ΕΚΟ ALL STAR GAME.

"Πράγματι έχουμε ισχυρούς δεσμούς με την Κρήτη. Στενούς δεσμούς θα έλεγα. Δεν είναι μόνο τα 128 πρατήρια που διατηρεί η ΕΚΟ στο νησί. Η επιλογή του Ηρακλείου για μεγάλες διοργανώσεις τόσο εγχώριες όσο και της FIBA στα Δυο Αοράκια έχουν στεφθεί από επιτυχία και οι διοργανώσεις έγιναν πάντα με την παρουσία της ΕΚΟ. Διοργανώσεις που θα έχουν τη σφραγίδα μας θα γίνουν και στη συνέχεια. Αλλά απευθύνουμε κάλεσμα για τη διοργάνωση που έχουμε μπροστά μας και ζητάμε από το κρητικό κοινό να βρεθεί στα Δυο Αοράκια".

          Μήνυμα για την οδική ασφάλεια

Η ΕΚΟ έφτιαξε εκπληκτικά σποτ με αστέρια του ελληνικού μπάσκετ να περνάνε μηνύματα για την οδική ασφάλεια και δεν μπορούσαμε να μη ζητήσουμε το σχετικό σχόλιο του κ. Αναστασιάδη: "Σαφέστατα θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους Κρητικούς! Δεν πρέπει να αποδίδουμε την ευθύνη για τα τροχαία στην Κρήτη στον ΒΟΑΚ και αν δούμε τον αριθμό μας προκαλεί θλίψη! Πρέπει να προσέξουμε άλλους παράγοντες, όπως είναι η ταχύτητα, η κατανάλωση αλκοόλ και η χρήση των κινητών που δεν πρέπει να συνοδεύεται με την οδήγηση"

Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αναλυτικά είπε: "Με ιδιαίτερη χαρά τηρούμε τη δέσμευση μας και στηρίζουμε για ακόμη μια χρονιά τον θεσμό του ΕΚΟ All Star Game, της μεγάλης αυτής γιορτής του αθλητισμού και του ελληνικού μπάσκετ. Φέτος η χαρά και η περηφάνια μας είναι ακόμη μεγαλύτερη με την επιστροφή του EKO All Star στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Εξάλλου η ΕΚΟ και τα Ελληνικά Πετρέλαια διατηρούν εξαιρετικά ισχυρούς και διαχρονικούς δεσμούς με την Κρήτη, τόσο σε επίπεδο δικτύου πρατηρίων και επιχειρηματικής δραστηριότητας, όσο και σε επίπεδο στήριξης των μεγαλύτερων αθλητικών δρώμενων του νησιού."

Ο κ. Αναστασιάδης πρόσθεσε: "Συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας προς τον υγιή αθλητισμό, αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας μας. Στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο αποτελεί σταθερό πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό, όπως ακριβώς και ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια και η ΕΚΟ. Πρωταρχικός μας στόχος συνεχίζει να είναι η προάσπιση του ευ αγωνίζεσθαι και η επιλογή χορηγικών δράσεων που φέρνουν τις οικογένειες και τα παιδιά στα γήπεδα. Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε μαζί το 24ο EKO All Star Game στο Ηράκλειο Κρήτης".

*Να σημειώσουμε πως ο κ. Αναστασιάδης ήταν ενημερωμένος και για το πρωτάθλημα μπασκετ με αμαξιδιο και βέβαια τις κρητικές παρουσίες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News