Συγκινητικό «αντίο» στη μορφή του κρητικού ποδοσφαίρου, Δημήτρη Παπαδόπουλο

Ποδόσφαιρο
Συγκινητικό «αντίο» στη μορφή του κρητικού ποδοσφαίρου, Δημήτρη Παπαδόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία πλήθους κόσμου η κηδεία του

Τελευταίο «αντίο» σε έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του κρητικού ποδοσφαίρου και προπονητή που ανέδειξε μεγάλα ταλέντα.Η οικογένειά του αλλά και δεκάδες αθλητές και φίλοι του Δημήτρη Παπαδόπουλου βρέθηκαν στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά για να "αποχαιρετήσουν" τη μεγάλη μορφή του κρητικού ποδοσφαίρου.

Η οικογένειά του εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν ως δωρεά στα Παιδικά Χωριά S.O.S.

Πένθος στο κρητικό ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πάλεψε με τον ακρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και έδωσε με σθένος την δική του μάχη.Το δημιούργημά του, το Λίντο, τα δεκάδες νέα ταλέντα που πέρασαν από τα δικά του χέρια, οι εκατοντάδες συμπαίκτες και αντίπαλοι του στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Ηρόδοτο, πενθούν για την απώλεια μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής μορφής.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αναφέρει:

«Το Ηράκλειο σήμερα θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου που συνέδεσε τοόνομα του με τις πιο όμορφες στιγμές του τοπικού ποδοσφαίρου και με

την αέρινη παρουσία του στα γήπεδα έκανε το άθλημα ακόμα πιο όμορφοστα μάτια των φιλάθλων.

Το κόμμα μας θρηνεί εκτός από τον αθλητή και τον άνθρωπο και αγαπημένο σύντροφο που εκτός από τα γήπεδα έδινε τους ωραίους αγώνεςκαι στους στίβους της ζωής.Τα θερμότερα μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News