Ο Γεραπετρίτης πάει στην UEFA, εκτός ταξιδιού ο Αυγενάκης

Αθλητισμός
Ο Γεραπετρίτης πάει στην UEFA, εκτός ταξιδιού ο Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. είναι αυτός που θα ηγηθεί του ταξιδιού

O Yπουργός Επικρατείας (και εκ των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη) Γιώργος Γεραπετρίτης θα ηγηθεί του ταξιδιού της ελληνικής αντιπροσωπείας στην έδρα της UEFA!

Εκεί θα γίνει μία πρώτη συνάντηση με την παρουσία και των ανθρώπων της FIFA και στην οποία δεν θα βρίσκεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, για τον οποίο το κλίμα στην Κυβέρνηση είναι βαρύ, όπως φαίνεται.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού είναι αυτός που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα ηγηθεί του ταξιδιού! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται προς αναζήτηση κι άλλων προσώπων που θα πλαισιώσουν την ελληνική αντιπροσωπεία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο... μικροσκόπιο βρίσκονται πρόσωπα με παρελθόν κι αναφορές στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως ζητούμενο της σημαντικής αυτής επίσκεψης είναι να ξεκινήσει ένας πρώτος κύκλος συζητήσεων έτσι ώστε να φτάσουμε στην σύνταξη ενός «μνημονίου ανάταξης κι επανεκκίνησης» του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News