Έντεκα μετάλλια για τον Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. «Θησέα» στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου

Αθλητισμός
Έντεκα μετάλλια για τον Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. «Θησέα» στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία χρυσά, δυο ασημένια και έξι χάλκινα ήταν ο απολογισμός της αποστολής του Σταύρου Βατσινά

Με πολυπληθή αποστολή, 40 αθλητών-τριών συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών «Θησέας» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που έγινε στα «Δύο Αοράκια με τη συμμετοχή 750 αγωνιζομένων. Η ομάδα του Σταύρου Βατσινά κατέκτησε συνολικά 11 μετάλλια, τρία χρυσά, δύο ασημένια και έξι χάλκινα ενώ πολλές ήταν οι 4ες και 5ες θέσεις στις κατηγορίες από 8 έως 16 ετών στο fighting System.

Συγκεκριμένα, χρυσό πήραν οι: Φασουλάκης Εμμανουήλ, Καλικάκης Βαρδής, Ζερβού Άννα. Ασημένιο οι: Συντιχάκης Νικόλαος, Φρυσουλάκη Χαρά και χάλκινο οι: Μαραγκάκης Μιχαήλ, Φρυσουλάκης Κανάκης, Πετράκης Κυριάκος, Παπαδάκης Εμμανουήλ, Πολλάκης Γεώργιος, Καρακωνσταντάκη Κωνσταντίνα.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες του «Θησέα» για την μεγάλη τους προσπάθεια μιας και οι περισσότεροι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους βοηθούς μου: Μαυράκη Μαντώ, Βατσινά Γιώργο, Δανδάλη Άννα , Κόλα Τζίλα, Γκέρσα Κλέιντι για την πολύτιμη βοήθεια που μου πρόσφεραν. Την Ομοσπονδία που στελεχώθηκε από το σύλλογό μας αφού στην διαιτησία ήταν ο Δανδάλης Αντώνης και στη γραμματεία η Καρπαθιωτάκη Έφη .Εύχομαι σε όλους σας Καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες!», τόνισε ο Σταύρος Βατσινάς που απέδωσε συγχαρητήρια και στην Ομοσπονδία ΕΦΕΟΖ-Ζ για την άψογη διοργάνωση σε λειτουργία και εκτέλεση. Η συνέχεια θα δοθεί στο Γ΄ μέρος του Πανελληνίου στις 15-16 /02 /2020 στην Αθήνα .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News