Αθλητισμός

Έντεκα μετάλλια για τον Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. «Θησέα» στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου

Τρία χρυσά, δυο ασημένια και έξι χάλκινα ήταν ο απολογισμός της αποστολής του Σταύρου Βατσινά

Με πολυπληθή αποστολή, 40 αθλητών-τριών συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών «Θησέας» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που έγινε στα «Δύο Αοράκια με τη συμμετοχή 750 αγωνιζομένων. Η ομάδα του Σταύρου Βατσινά κατέκτησε συνολικά 11 μετάλλια, τρία χρυσά, δύο ασημένια και έξι χάλκινα ενώ πολλές ήταν οι 4ες και 5ες θέσεις στις κατηγορίες από 8 έως 16 ετών στο fighting System.

Συγκεκριμένα, χρυσό πήραν οι: Φασουλάκης Εμμανουήλ, Καλικάκης Βαρδής, Ζερβού Άννα. Ασημένιο οι: Συντιχάκης Νικόλαος, Φρυσουλάκη Χαρά και χάλκινο οι: Μαραγκάκης Μιχαήλ, Φρυσουλάκης Κανάκης, Πετράκης Κυριάκος, Παπαδάκης Εμμανουήλ, Πολλάκης Γεώργιος, Καρακωνσταντάκη Κωνσταντίνα.


«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες του «Θησέα» για την μεγάλη τους προσπάθεια μιας και οι περισσότεροι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους βοηθούς μου: Μαυράκη Μαντώ, Βατσινά Γιώργο, Δανδάλη Άννα , Κόλα Τζίλα, Γκέρσα Κλέιντι για την πολύτιμη βοήθεια που μου πρόσφεραν. Την Ομοσπονδία που στελεχώθηκε από το σύλλογό μας αφού στην διαιτησία ήταν ο Δανδάλης Αντώνης και στη γραμματεία η Καρπαθιωτάκη Έφη .Εύχομαι σε όλους σας Καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες!», τόνισε ο Σταύρος Βατσινάς που απέδωσε συγχαρητήρια και στην Ομοσπονδία ΕΦΕΟΖ-Ζ για την άψογη διοργάνωση σε λειτουργία και εκτέλεση. Η συνέχεια θα δοθεί στο Γ΄ μέρος του Πανελληνίου στις 15-16 /02 /2020 στην Αθήνα .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια