Το …αντίο Ομπάμα, Τράμπ, Μαραντόνα, Μέσι, Ρονάλντο στον σπουδαίο Κόμπε

Αθλητισμός
Το …αντίο Ομπάμα, Τράμπ, Μαραντόνα, Μέσι, Ρονάλντο στον σπουδαίο Κόμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο σοκ από τον τραγικό θάνατο του θρύλου του ΝΒΑ…

Φανατικός του αθλητισμού, ο Μπαράκ Ομπάνα είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα, που σκοτώθηκαν μαζί με επτά ακόμη άτομα όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη το πρωί της Κυριακής (26/1) στη Καλαμπάσας του Λος Άντζελες πιθανότατα εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που υπήρχε στην περιοχή.

"Ο Κόμπι ήταν ένας θρύλος του παρκέ και μόλις ξεκινούσε μια δεύτερη ζωή μου θα ήταν εξίσου σημαντική. Το να χάνεται και η Τζιάνα το κάνει ακόμη πιο συνταρακτικό για εμάς που είμαστε γονείς. Η Μισέλ κι εγώ στέλνουμε την αγάπη και τις προσευχές μας στη σύζυγό του, Βανέσα και σε ολόκληρη την οικογένεια Μπράιαντ σε αυτή την απίστευτη ημέρα" έγραψε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.

Ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε από την πλευρά του πως: "Ο Κόμπι Μπράιαντ, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, μόλις ξεκινούσε τη ζωή του. Αγαπούσε την οικογένειά του και είχε τρομερό πάθος για το μέλλον. Η απώλεια της όμορφης κόρης του, κάνει αυτή τη στιγμή ακόμη πιο συνταρακτική. Η Μελάνια κι εγώ στέλνουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στη Βανέσα Μπράιαντ και την οικογένειά του. Ο Θεός να είναι μαζί σας".

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποχαιρέτησε από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media τον θρύλο του NBA, την κόρη του και τους επτά ακόμη επιβαίνοντες που έχασαν τη ζωή τους.

"Φεύγουν οι καλοί. Λυπάμαι επίσης για την απώλεια της κόρης του και των υπόλοιπων επιβαινόντων του ελικοπτέρου. Εις το επανιδείν, θρύλε", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του προπονητή της Χιμνάσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@KobeBryant. Se van todos los buenos. Lamento también el fallecimiento de su hija y de los tripulantes del helicóptero. Hasta la vista, leyenda.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona (@maradona) στις

Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του θρύλου του Λέικερς και της 13χρονης κόρης του, μέσω μηνύματος στο λογαριασμό του στο Instagram λίγη ώρα μετα το τέλος του αγώνα της Νάπολι με την Γιουβέντους στον οποίο πήρε μέρος.

"Τόσο θλιμμένος να ακούω τα συνταρακτικά νέα των θανάτων του Κόμπι και της κόρης του Τζιάννα. Ο Κόμπι ήταν αληθινός θρύλος και έμπνευση για τόσους πολλούς.

Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους φίλους και στις οικογένειες όλων των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Αναπαύσου εν ειρήνη θρύλε", ήταν το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που του έστειλε στα αγγλικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So sad to hear the heartbreaking news of the deaths of Kobe and his daughter Gianna. Kobe was a true legend and inspiration to so many. Sending my condolences to his family and friends and the families of all who lost their lives in the crash. RIP Legend💔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Ο Λιονέλ Μέσι, ανέβασε φωτογραφία του Αμερικανού με τη φανέλα των Λέικερς και έγραψε στο instagram: "Δεν έχω λέξεις. Όλη μου την αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους του Κόμπε. Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα και που περάσαμε ωραίες στιγμές μαζί. Μας άφησε μια ιδιοφυΐα από τις λίγες".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No tengo palabras... Todo mi cariño para la familia y amigos de Kobe. Fue un placer conocerle y compartir buenos momentos juntos. Se nos fue un genio como pocos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News