Παπαπαναγής: «Να ελέγξουμε το ματς, για να έρθουμε κοντά στη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Παπαπαναγής: «Να ελέγξουμε το ματς, για να έρθουμε κοντά στη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου μίλησε για το ματς με την Ξάνθη

Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ΟΦΗ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στο τεχνικό τιμ, Περικλής Παπαπαναγής μίλησε για το κομβικό ματς με τους Ακρίτες.

Αρχικά τόνισε για τον αγώνα της Κυριακής: «Έχουμε μπει στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος και όλα τα ματς έχουν σημασία. Το γεγονός ότι η Ξάνθη βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αυξάνει το βαθμό δυσκολίας. Για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι και άλλο ένα βήμα προς το τέλος της περιόδου. Σημαντικό σε όλα τα παιχνίδια είναι η βελτίωση της απόδοσης μας και μέσω του ποδοσφαίρου να κατακτήσουμε ότι μας αξίζει».

Για την εικόνα που είχε η ομάδα του Ηρακλείου κόντρα στον Ολυμπιακό πρόσθεσε: «Με τον Ολυμπιακό ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί και κάποιος που δεν γνώριζε τη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, έβλεπε δυο αντιπάλους χωρίς μεγάλες διαφορές.  Το γεγονός ότι ηττηθήκαμε έγκειται σε κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό συνιστά μια πρόκληση για εμάς, ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Εκεί εστιάζουμε. Παρά το ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, λόγω και του μεγέθους του αντιπάλου, η απόδοσή μας μπορεί να χαρακτηριστεί «μεστή». Για εμάς ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα μας είναι πολύ καλή και έχει δυνατότητες. Για ένα ακόμη παιχνίδι συνειδητοποιήσαμε ότι αξίζουμε και μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε ήδη πάρει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσέγγιση που υπάρχει στους εκτός έδρας αγώνες: «Σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο βασικός μας στόχος είναι να ελέγχουμε το παιχνίδι σε κάθε σημείο, κάτι που μεγιστοποιεί τις πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη. Η αισιοδοξία που έχουμε ως ομάδα πηγάζει από την εμπιστοσύνη που έχουμε στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε. Οι εμφανίσεις στα τελευταία ματς, μας κάνουν να αισιοδοξούμε περισσότερο, υπό την έννοια ότι η ομάδα έχει συνειδητοποιήσει ότι τελειώνουν τα παιχνίδια, οπότε δεν έχουμε περιθώρια ολιγωρίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News