Σίμος: «Απόδοση που να μας φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Απόδοση που να μας φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό

Μια σπουδαία αγωνιστική πρόκληση έχει μπροστά του ΟΦΗ, με την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι πιάσει την καλύτερη δυνατή απόδοση, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη.

Ταυτόχρονα, ο 41χρονος προπονητής υπογράμμισε ότι σημαντική θα είναι η βοήθεια των φιλάθλων.

Αρχικά επισήμανε στο OFI TV για το κλίμα μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Δεν θέλουμε μετά από μια ήττα η ψυχολογία μας να πέφτει, αλλά ούτε και μετά από μια νίκη να πηγαίνουμε στον… ουρανό. Εμείς θέλουμε να υπάρχει σταθερότητα και μια ηρεμία στην επόμενη μέρα, σίγουρα στο ποδόσφαιρο τα θετικά αποτελέσματα μετράνε, αλλά όλα αυτά με μέτρο. Είναι μια καινούργια μέρα, ένας καινούργιος αγώνας που ξεκινάει από το μηδέν για τους δύο αντιπάλους. Άρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλύτερα από τον αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ειδικότερα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Όλοι οι αγώνες δίνουν τρεις βαθμούς. Όντως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στη χώρα μας, αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόρος. Μια ομάδα που αγωνίζεται στο Europa League. Η στιγμή που γίνεται το παιχνίδι, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ίσως δίνει μια μεγαλύτερη σημασία στον αγώνα. Και πάλι είναι ένας αγώνας. Θα πρέπει να έχουμε την καλύτερη απόδοση που μπορούμε, γιατί σ’ αυτό το επίπεδο και με τέτοιους αντιπάλους, πρέπει να έχουμε την καλύτερη μας απόδοση. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, που είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσουν το γήπεδο και θα στηρίξουν τους παίκτες όπως κάθε φορά. Να παρασύρουμε, οι παίκτες του φιλάθλους και οι φίλαθλοι τους παίκτες, ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Κλείνοντας, στάθηκε στην απόδοση της δικής του ομάδας: «Εμείς με όλο το σεβασμό απέναντι στον Ολυμπιακό και το μέγεθος του αντιπάλου, στο μόνο που μπορούμε να επενδύσουμε είναι στη δική μας απόδοση. Αυτό θέλουμε να κάνουμε, για να μας δώσει τις πιθανότητες να έρθουμε πιο κοντά στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό και τα θετικά του, αλλά και τα αρνητικά του, όμως η μεγαλύτερη μας συγκέντρωση είναι στο πως εμείς θα αγωνιστούμε».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News