Χαμόγελα στα αποδυτήρια: Το «μήνυμα» των Σωτηρίου και Κουτρουμπή για τη συνέχεια

Ποδόσφαιρο
Χαμόγελα στα αποδυτήρια: Το «μήνυμα» των Σωτηρίου και Κουτρουμπή για τη συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αναφέρθηκαν στη σημασία της νίκης στη Νέα Σμύρνη

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, «έσπασε» το αρνητικό σερί των εκτός έδρας αγώνων και ταυτόχρονα επανήλθαν τα χαμόγελα στα αποδυτήρια.

Το διπλό επί του Πανιωνίου δίνει ώθηση για τη συνέχεια, όπου ακολουθεί εξίσου απαιτητικό πρόγραμμα.

Οι Δημήτρης Σωτηρίου και Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, τα στοιχεία που κρατάνε, αλλά και το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έρχεται.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλαμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στα προηγούμενα ματς μας είχε προβληματίσει η εικόνα μας. Επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις, ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, ελέγχαμε όλα τα κομμάτια του αγώνα και ήταν μια δίκαιη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε σε αυτό που είχαμε χάσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Στη συναισθηματική μας σταθερότητα. Είτε ήμασταν μπροστά στο σκορ, είτε ισοφαριστήκαμε, είτε προηγηθήκαμε ξανά, ήμασταν ήρεμοι και πιστοί στο πλάνο του προπονητή και της ομάδας. Είχαμε αυτοπεποίθηση και πήραμε μια νίκη που θέλαμε πολύ. Κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Αυτό κρατάμε, όπως και τη συναισθηματική σταθερότητα που είχαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι το πλάνο μας, αυτό κρατάμε, αυτό μας έχει πάει μέχρι εδώ και με αυτό θα προχωρήσουμε».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουτρουμπής ανέφερε: «Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι δύσκολη ομάδα και παλεύει όλα τα ματς. Είχαμε ευκαιρίες και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε καιρό να κερδίσουμε, αλλά είτε από ατυχίες ή προσωπικά λάθη χάναμε τα ματς. Όμως καταφέραμε να πάρουμε τους σημαντικούς βαθμούς».

Ερωτηθείς για τα θετικά στοιχεία της ομάδας του και το ματς με τον Ολυμπιακό πρόσθεσε: «Κρατάω τη συνοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και το γεγονός ότι επιστρέψαμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ακολουθεί ένα ντέρμπι. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πηγαίνουμε για τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για τους βαθμούς της νίκης».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News