Οι «Πάνθηρες» για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Η κρητική λεβεντιά στο πέταλο σας»

Ποδόσφαιρο
Οι «Πάνθηρες» για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Η κρητική λεβεντιά στο πέταλο σας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποθέωση για τους Κρητικούς φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τη Ρενάτα

Η πιο δυνατή στιγμή στο χθεσινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ήταν όταν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων μαζί (και λίγο μετά οι ποδοσφαιριστές) τίμησαν τη μνήμη της Ρενάτας.

Με συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση, αναδείχθηκε η ενότητα που κατάφερε να «περάσει» η φίλη του Πανιωνίου, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες.

Οι οργανωμένοι του Πανιωνίου «Πάνθηρες» εξέδωσαν ανακοίνωση με την ευχαριστούν και αποθεώνουν τους «Snakes-4», για την κίνηση να βρεθούν στην Αθήνα, ουσιαστικά για αυτό το σκοπό.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ζούμε για να διδασκόμαστε. Και η ζωή πάντα έχει κάτι καινούριο να μας μάθει.

Με αυτούς που το μόνο που είχαμε μεταξύ μας να θυμηθούμε ήταν τα σκηνικά και μια οπαδική αντιπαλότητα, μια γυναίκα έφερε τα πράγματα έτσι (χάνοντας δυστυχώς την ζωή της ούτως ώστε να συμβεί αυτό) για να καταλάβουμε πως τελικά είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Πήραν καράβια και αεροπλάνα για να έρθουν στην Αθήνα για μερικές ώρες.

Να τιμήσουν την Ρενάτα, να αφήσουν ένα στεφάνι, λουλούδια και τα κασκόλ στην μνήμη της.

Πολλοί δεν πρόλαβαν ούτε μισό ημίχρονο να δουν την ομάδα τους, καθώς η ώρα του αγώνα σε σχέση με την αναχώρηση των μέσων που έπρεπε να πάρουν για την επιστροφή δεν τους επέτρεπε να μείνουν για παραπάνω.

Ένα μεγάλο RESPECT για τους οπαδούς του ΟΦΗ Snakes 4 Heraklion club, που σχημάτισαν για την Ρενάτα μια (μετά την βιολογική της και τον Πανιώνιο) επιπλέον οικογένεια στην δύση της ζωής της.

Ευχαριστούμε για όσα κάνατε όσο ζούσε. Σας σεβόμαστε για όσα κάνατε μετά.

Η Κρητική λεβεντιά βρίσκεται στο πέταλό σας.

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Κέντρο αλάνι, περαστικά και γρήγορα πάλι κοντά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News