Στην τελική ευθεία: Σημαντικά παιχνίδια σήμερα για τον κρητικό όμιλο

Ποδόσφαιρο
Στην τελική ευθεία: Σημαντικά παιχνίδια σήμερα για τον κρητικό όμιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προτελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Με την 17η και προτελευταία αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα ο κρητικός όμιλος της Γ’ Εθνικής, με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική του ευθεία για την κανονική διάρκεια.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ηρακλειώτικο ντέρμπι του Ηροδότου με τον ΠΟΑ και μάλιστα για τους Ατσαλενιώτες αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας καθώς στην 18η αγωνιστική θα κάνουν το ρεπό τους.

Έτσι θα διεκδικήσουν βαθμούς στη Νέα Αλικαρνασσό με το μυαλό στα πλέι άουτ, αφού χάθηκε η ελπίδα των πλέι οφ, με τις εντός έδρας ισοπαλίες των προηγούμενων αγωνιστικών. Και ο Ηρόδοτος βέβαια μπορεί να έχει μπει στα πλέι οφ αλλά είναι πολύ πίσω από την Επισκοπή και την διεκδίκηση του τίτλου. Ο 2ος της βαθμολογίας Γιούχτας πάει στα Καθιανά για να παίξει με τον Πανακρωτηριακό, με σκοπό να συνεχίσει το αήττητο που κρατάει έναν ολόκληρο γύρο (!), ενώ σημαντικό παιχνίδι ενόψει πλέι άουτ είναι αυτό στην Ελιά ανάμεσα στον ενισχυμένο με μεταγραφές Πόρο και τον Ρεθυμνιακό.

Η πρωτοπόρος Επισκοπή αντιμετωπίζει το ΣΥΝΚΑ και θέλει άλλη μια νίκη που θα την βάλει ως απόλυτο φαβορί στα πλέι οφ. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής στον κρητικό όμιλο είναι:

Ηρόδοτος-ΠΟΑ (γηπ. Ηροδότου): Βισκαδούρος, Δασκαλάκης Α., Δασκαλάκης Ι. (Ηρακλείου), παρ: Βασσάλος (Χανίων)

Πανακρωτηριακός-Γιούχτας (γηπ. Καθιανών): Σωτηριάδης, Καφεσάκης (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

Πόρος-Ρεθυμνιακός (γηπ. Ελιάς): Γεωργόπουλος, Αναστασάκης, Μαρκετάκης (Χανίων), παρ: Ιωαννίδης (Ηρακλείου).

Επισκοπή-ΣΥΝΚΑ (ΔΑΚ Γάλλου): Ζαφείρης, Καούρας, Σιγανού (Ηρακλείου), παρ: Λιάγκος (Λασιθίου).

Ρεπό: ΑΟΑΝ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News