Θεοφάνεια στο Λίντο: Καθαγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου

Σπορ
Θεοφάνεια στο Λίντο: Καθαγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι

Καθαγιασμός των υδάτων θα γίνει την ημέρα των Θεοφανείων (Δευτέρα 6/1) στο Κολυμβητήριο του Λίντο από τη διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Το ραντεβού με τα σωματεία και τους αθλητές έχει δοθεί για τη 1 το μεσημέρι, ενώ θα παρευρεθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η σχετική ανακοίνωση από το ΕΑΚΗ: «Ως διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, θέλουμε και επιδιώκουμε να τηρούμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Θέλουμε να δίνουμε ζωντάνια  στις εγκαταστάσεις μας και να πλημμυρίζουν από αθλητές. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε την ημέρα των Θεοφανείων Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 να γίνει παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη καθαγιασμός των υδάτων του κολυμβητηρίου μας έπειτα από πολλά χρόνια, προκειμένου να έχουμε μία καλή και ευλογημένη χρονιά. Στην προσπάθειά μας αυτή συμπαραστάτης μας και ο σύλλογος γονέων του κολυμβητηρίου Λίντο του οποίου τα μέλη με μεγάλη χαρά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωσή μας αυτή. Να είμαστε όλοι εκεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News