Περισσότερα από 500 παιδιά στο επιτυχημένο τουρνουά Μίνι μπάσκετ

Αθλητισμός
Περισσότερα από 500 παιδιά στο επιτυχημένο τουρνουά Μίνι μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσε σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος με τις απονομές στα «Δύο Αοράκια»…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο τουρνουά Μίνι Μπάσκετ που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚ. Στους 77 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη συμμετείχαν 502 παιδιά από εννέα συλλόγους του Νομού Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα στο τουρνουά -γιορτή που έγινε έλαβαν μέρος οκτώ ομάδες από την πόλη του Ηρακλείου και μία της Μεσαράς. Πρόκειται για τις παρακάτω ομάδες : Ανδρογέας, Άσκηση, Δειλινό, Εργοτέλης, Ηράκλειο, Ηρόδοτος, Μεσαρά, ΟΦΗ και Χάνδακας.

Οι αθλητές ήταν γεννημένοι το 2007 και 2008. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα παιχνίδια που έγιναν στα κλειστά της Νέας Αλικαρνασσού και στα «Δύο Αοράκια», υπήρξε πάντα ιατρική κάλυψη με επίσημους διαιτητές και κριτές ενώ φυσικά δεν υπήρξε βαθμολογική κατάταξη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν στα «Δύο Αοράκια» οι απονομές, με τους κ.κ. Βαρδαβά, Πατακό, Δράκο και Γιαννουλάκη να απονέμουν τιμητικές πλακέτες στους συμμετέχοντες συλλόγους και μετάλλια σε όλα τα παιδιά.

Έτσι μία ακόμη γιορτή του μπάσκετ ολοκληρώθηκε, με τα παιδιά να γνωρίζουν νέες αθλητικές εμπειρίες, πολύτιμες για τη συνέχεια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News