ΚΟΥΙΖΟΣ: Η συνάντηση του Α.Π. στο "Μεγάλη Βρετανία"

Αθλητισμός
ΚΟΥΙΖΟΣ: Η συνάντηση του Α.Π. στο "Μεγάλη Βρετανία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.Γνωρίζετε ότι ένας διεθνής διαιτητής κατηγορίας ELITE, που σφυρίζει ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ αμείβεται με 6.000 ευρώ περίπου χωρίς τα extra?

2.Τώρα που ο Σύλλας Λουτσέτης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου ανακοόίνωσε ότι δεν θα είναι σε δυο μήνες υποψήφιος πρόεδρος, λέτε να αλλάξει άποψη για μεταγραφή ο διεθνής βοηθός Β.Ν.?  

3.Οι σχέσεις του μουστάκια με τον ξεσκέπαστο δημοτικό άρχοντα έφτιαξαν ή μήπως απλά χειροτέρεψαν με την ηγεσια της ΕΠΟ και γι' αυτό ρίχνει τις ευθύνες για την καθυστέρηση αντικατάστασης του σκέπαστρου του Παγκρητίου στην ΕΠΟ?

4.Με πιο πολύ γνωστό και μεγάλο αλλοδαπό μάνατζερ βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια για αρκετή ώρα ο "υπουργός" και πρόεδρος Α.Π.?

5.Εχουν καταλάβει οι "αρμόδιοι" της επιτροπής που φακέλου υποψηφιότητας του UEFA Europa Conference League Finals 2022 -2023, ότι εκτίθενται και εκθέτουν και αυτούς που τους "εκθέτουν"?

6.Τελικά τα μέλη που αποτελούν την πενταμελή επιτροπή του φακέλου υποψηφιότητας του UEFA Europa Conference League, είναι λιγότερα ή περισσότερα από τριάντα?

7.Αν συνεχιστεί η επιπολαιότητα που παρατηρείται μέχρι σήμερα, οι πιθανότητες να έρθει στο Παγκρήτιο ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2022 -2023, είναι περισσότερες ή λιγότερες από τις πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ η ΠΑΕ Λαμία?

8.Ο Στέφανος Β. που περνάει μεγάλα οικονομικά ζόρια, πλερώθηκε ή δεν πλερώθηκε και εάν πλερώθηκε, πως πλερώθηκε;

9.Που ήταν την Τετάρτη ο διευθυντής ποδοσφαίρου Γ.Σ. και απουσίαζε από το ματς με τον Παναθηναϊκό 1.στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους 2.στο εξωτερικό για μεταγραφές 3.στο εξωτερικό για σασμούς και λύσεις;

10.Ο παλαίμαχος Ηρακλειώτης διαιτητής Μ.Γ. είναι αλήθεια ή ψέματα ότι προβάλει σαν το μεγάλο φαβορί να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ της ΕΠΟ κ. Περειρα;

11.Είναι αλήθεια ότι από τα τέσσερα υποψήφια γήπεδα που απαιτούνται σαν προπονητήρια για να μπουν στο φάκελο για το Conference League Finals, οι αρμόδιοι το ένα που προτείνουν δεν υπάρχει;

12.Είναι αλήθεια ότι η ανακοίνωση του Σύλλα Λουτσέτη δεν άρεσε στον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣΗ, αφού τα τέσσερα χρόνια που ήταν πρόεδρος, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων υπήρξε αρίστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα?

13.Ο λασιθιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Ν.Π. είναι αλήθεια ότι πιέζεται για να διεκδικήσει την θέση του προέδρου στις εκλογές της ΕΠΣ Λασιθίου το Φεβρουάριο του 2020?

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News