Γενική Συνέλευση ΠΑΕ: Εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου 1,5 εκατ. ευρώ

Ποδόσφαιρο
Γενική Συνέλευση ΠΑΕ: Εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου 1,5 εκατ. ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέρ ψήφισε η πλευρά Μπούση, ενώ κατά για αυτή τη χρονική στιγμή η οικογένεια Παλυβού

«Πέρασε» από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 1.5 εκ. ευρώ, παρότι υπήρχαν διαφορετικές απόψεις για το τάιμινγκ.

Υπέρ της αύξησης ψήφισε ο Μιχάλης Μπούσης, ενώ από την άλλη η οικογένεια Παλυβού ψήφισε κατά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιθυμούσε να γίνει τώρα αυτή η διαδικασία αυτή, προκειμένου να «τρέξουν» όλες οι υποθέσεις της ομάδας (μεταγραφές κτλ).

Από την άλλη, η οικογένεια Παλυβού είχε εκφράσει την άποψη να γίνει αργότερα η ΑΜΚ, με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η διαφοροποίηση.

Από αύριο, όλοι οι μέτοχοι έχουν προθεσμία 14 ημερών να καταθέσουν το ποσό που αντιστοιχεί στο ποσοστό τους, κάτι που ο Μιχάλης Μπούσης έχει ήδη κάνει, όπως λένε οι πληροφορίες.

Μάλιστα, έχει ενημερώσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ότι αν οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν καλύψουν το δικό τους ποσοστό, τότε ο ίδιος θα βάλει όσα χρήματα χρειαστούν για να καλυφθεί το 1.5 της ΑΜΚ.

Έτσι, τις επόμενες δύο εβδομάδες (ή και νωρίτερα) αναμένεται να έχει «κλείσει» το οικονομικό σκέλος και μένει να δούμε αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στα ποσοστά των μετοχών. Αν τελικά, ο Μιχάλης Μπούσης καλύψει επιπλέον μέρος της ΑΜΚ, τότε θα ανέβει περισσότερο και το μετοχικό του ποσοστό.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης". Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκ. ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης στους μετόχους της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε.

Υπέρ της αύξησης του Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κ. Μιχαήλ Μπούσης, Ερασιτέχνης ΟΦΗ δια του προέδρου του, κ. Ιωάννη Δανδάλη, κ. Μιχαήλ Μυλωνάκης, "Καραντινός Κ. - Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε", "Μυλωνάκης Α.Ε".

Κατά της έκτακτης αύξησης Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κα. Βασιλική Τυροβόλη Παλυβού, κ. Ευάγγελος Παλυβός, κ. Γρηγόριος Παλυβός.

Το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην εναρμόνιση του καταστατικού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018 ψηφίστηκε ομόφωνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News