Σίμος: «Με νίκες και εκτός έδρας, θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Με νίκες και εκτός έδρας, θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ έβγαλε το… καπέλο στους παίκτες για την απόδοση κόντρα στον Άρη

Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν ο Γιώργος Σίμος μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές για την απόδοση τους.

Έκανε λόγω για ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών και έστρεψε το ενδιαφέρον στο ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Για την… ανισορροπία στα αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας, τόνισε ότι αν ο ΟΦΗ έπαιρνε διπλά θα πήγαινε για…  πρωτάθλημα.

Αρχικά ο 41χρονος προπονητής επισήμανε για το ματς: «Έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας που όσοι τον είδαν έμειναν με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα μας είχε μια πολύ υψηλή αγωνιστικότητα, πολύ καλή απόδοση και μάλιστα οι παίκτες μας μπόρεσαν και διαχειρίστηκαν το 0-1, έμειναν δυνατοί και πήραν μια σπουδαία νίκη. Θέλω να τους δώσω τον σεβασμό και τα συγχαρητήρια μου. Τώρα ξεκούραση και προπόνηση γιατί την Τετάρτη έρχεται ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το δούμε με εξίσου μεγάλη προσπάθεια. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και τους περιμένουμε την Τετάρτη».

Ερωτηθείς για τον φίλαθλο κόσμο και τα αποτελέσματα, εντός και εκτός έδρας, υπογράμμισε: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η δυναμική του, τους θέλουμε μαζί μας. Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε 3 αγώνες σε 8 ημέρες, όντως στην Λαμία δεν είχαμε την απόδοση που θέλουμε, ίσως θα ήταν και μια μικρή κούραση γιατί μας πήρε πολύ ενέργεια το ματς της Καβάλας όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Σίγουρα, η βαθμολογική συγκομιδή των εντός και εκτός δείχνουν μια διαφορά. Η απόδοση σε πολλά από τα εκτός έδρας δείχνει ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αλλά αν είχαμε και περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια τότε θα πηγαίναμε και για πρωτάθλημα! Θέλω να είμαστε ρεαλιστές, η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ υψηλή. Οι στόχοι του ΟΦΗ, από την πρώτη μέρα, είναι να μας ξανανιώσει και να μας αισθανθεί ξανά η κατηγορία. Καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι μας και είναι απολύτως λογικό, να έχουν απαιτήσεις που προκύπτουν από την δυναμική του συλλόγου. Η δυναμική και η ιστορία του ΟΦΗ είναι για μεγαλύτερα πράγματα αλλά όλα χρειάζονται υπομονή».

Τέλος για τα μεταγραφικά ανέφερε: «Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση, αν βρουν παίκτη που θα ανεβάσει το ρόστερ τους θα τον πάρουν. Εμείς έχουμε ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών, αν βρούμε παίκτη που θα ανεβάσει το επίπεδο μας τότε θα κινηθούμε. Οπουδήποτε βρούμε παίκτη που θα ανεβάσει τα στάνταρ της ομάδας μας, είναι ευχής έργον να έρθει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News