Χριστούγεννα στο Ηράκλειο - ΟΑΑ για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Κρήτη
Χριστούγεννα στο Ηράκλειο - ΟΑΑ για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Παρασκευή,20 Δεκ 2019, 00:00
Αθλητικές εγκαταστάσεις Ηράκλειο - ΟΑΑ
Αναβλήθηκε η εκδήλωση του Σαββάτου λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών- Θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου

Η εκδήλωση άθλησης, παιχνιδιού και προσφοράς για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο χώρο του Ηράκλειο ΟΑΑ στην οδό Μποφώρ, θα μεταφερθεί για το Σάββατο 21/12/2019 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών καθώς θα σημειωθούν πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και θα πνέουν δυνατοί άνεμοι.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Σάββατο 21/12/2019, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη για παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών, που θα περιέχει: face painting, δημιουργία καρτών με ευχές και στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, παιχνίδια τένις, πικπόνκ, μπάσκετ, και εργαστήριο ρομποτικής. Για τα μεγαλύτερα παιδιά από 9 ετών και πάνω, θα υπάρχει το κυνήγι προκλήσεων, όπου θα χωρίζονται  σε ομάδες, θα λύνουν γρίφους και θα διαγωνίζονται για το δώρο έκπληξη της ομάδας που θα κερδίσει. Η εκδήλωση θα κρατήσει από το πρωί στις 12:00 έως τις 17:00 με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Στο χώρο θα υπάρχει το παζάρι του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, με πολλά κι όμορφα χριστουγεννιάτικα είδη, για να επιλέξετε και να χαρίσετε τις γιορτινές μέρες στους αγαπημένους σας, ενισχύοντας έτσι το έργο του φορέα στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News