Ζαρός: Ακαδημία ποδοσφαίρου και ενόργανης και συνεργασία με...Αμβούργο

Αθλητισμός
Ζαρός: Ακαδημία ποδοσφαίρου και ενόργανης και συνεργασία με...Αμβούργο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπαν υπεύθυνος και μέλη της ακαδημίας στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

Στον Ζαρό γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα για να μπει κάθε παιδί του χωριού στον αθλητισμό. Μια προσπάθεια που ήδη έχει δικαιωθεί και αν μη τι άλλο έχει τις προυποθέσεις για να δώσει ακόμα περισσότερους καρπούς...

Μια οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από γονείς, εκμεταλλεύτηκε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και δημιούργησε ακαδημία ποδοσφαίρου για αγόρια και ενόργανης γυμναστικής (κυρίως για κορίτσια). Η ακαδημία σήμερα αριθμεί 90 παιδιά, ένας αριθμός αρκετά μεγάλος που μπορεί να αυξηθεί περισσότερο και δράσεις που σύντομα θα επεκταθούν ακόμα και εκτός συνόρων.

Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Γιώργος Ζαχαριουδάκης μίλησε χθες στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην ΚΡΗΤΗ TV και έκανε γνωστό το πλάνο συνεργασία με ακαδημία από τη Γερμανια (σε περιοχή κοντά στο Αμβούργο).

"Έχουμε κάνει ήδη τη σχετική επικοινωνία και είναι όλα έτοιμα για να έρθουν κάποια παιδιά εδώ και να πάνε δικά μας παιδιά στη Γερμανία. Πρέπει να συμπληρώσουμε μίνιμουμ δέκα παιδιά και μιλάμε για ποδόσφαιρο", σχολίασε ο κ. Ζαχαριουδάκης ενώ από τα παιδιά της ακαδημίας στο στούντιο βρέθηκαν ο μικρός Γιάννης Τσικριτσάκης (παίζει ποδόσφαιρο) και η μικρή Έλενα Σαμιωτάκη (κάνει ενόργανη γυμναστική).

Και τα δύο παιδιά δήλωσαν χαρούμενα που κάνουν αθλητισμό και βέβαια οι γονείς τους είναι κοντά τους για να τα στηρίξουν με τον σωστό τρόπο αφού ουσιαστικά οι γονείς έχουν πάρει το μεγάλο βάρος της ακαδημίας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News