Αθλητισμός

Τυμπάκι: Δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου

"Έχει ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019...."

Προχωράει το έργο της κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Τυμπάκι σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Με σημερινή του δήλωση ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:

«Σε απάντηση της Ερώτησης των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου, αναφορικά με την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, συνολικού προϋπολογισμού 2.890.000€, ενημερώνουμε πως έχει ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019.

Επιπλέον, στις 4-11-2019, ενέκρινα το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης και δόθηκε σχετική εντολή προκειμένου να αποσταλεί το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης στον Δήμο Φαιστού. Αναμένεται εντός των επόμενων ημερών από το Δήμο η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε αντίθεση με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που επιχειρεί να καλλιεργήσει η αντιπολίτευση, παραμένουμε συνεπείς, χωρίς αστερίσκους, στις αρχικές μας δεσμεύσεις για την ουσιαστική ενίσχυση του αθλητισμού σε όλη την επικράτεια.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον τους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του συνιστώ όμως να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους σε άλλα θέματα. Η Μεσαρά είναι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης και αυτό δεν αλλάζει με όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα κι αν εφεύρουν»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια