Επιστροφή από άλλο πόστο: Γενικός αρχηγός στον Πόρο ο Μάνος Κλωνάρης

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή από άλλο πόστο: Γενικός αρχηγός στον Πόρο ο Μάνος Κλωνάρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα γνώριμο πρόσωπο σε κομβικό ρόλο στα αποδυτήρια

Νέος γενικός αρχηγός στον Πόρο, με τον Μάνο Κλωνάρη να αναλαμβάνει αυτό τον κομβικό ρόλο στην ομάδα.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη διοίκηση, αλλά και κάποιους παίκτες.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την επιστροφή ενός φίλου, του επί 2,5 χρόνια αρχηγού της ομάδας Μάνου Κλωνάρη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού. Καλωσορίζουμε το Μάνο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ως ποδοσφαιριστής ο Μάνος Κλωνάρης έπαιξε για 2,5 χρόνια μπάλα στον Πόρο, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας. Σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε τρεις ανόδους (από τη Β’ ΕΠΣΗ στη Γ’ Εθνική) και δύο πρωταθλήματα με τους “μπλέ”, δέθηκε συναισθηματικά με την ομάδα μας και πλέον καλείται να την υπηρετήσει με την ίδια επιτυχία που την υπηρέτησε ως παίκτης και αρχηγός από ένα εντελώς διαφορετικό και νευραλγικό πόστο, αυτό του γενικού αρχηγού.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Μάνος Κλωνάρης αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή επί προεδρίας Γιάννη Ασσαργιωτάκη στον Α.Ο. Πόρου, στη Β’ ΕΠΣΗ».

Από την πλευρά του ο Μάνος Κλωνάρης δήλωση για τη νέα σελίδα στην πορεία του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του Πόρου. Αναλαμβάνω ένα πολύ διαφορετικό και υπεύθυνο πόστο, αυτό του γενικού αρχηγού που δεν έχει καμία σχέση με αυτό του ποδοσφαιριστή. Έχω όρεξη για πολύ δουλειά έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν και είναι και προσωπικός μου φίλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News