Συγκίνησε ο Σίμος: «Πατέρα σ’ αγαπώ, είσαι δυνατός»

Ποδόσφαιρο
Συγκίνησε ο Σίμος: «Πατέρα σ’ αγαπώ, είσαι δυνατός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορτισμένος ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το ματς με την ΑΕΚ και η αποκάλυψη που έκανε

Η συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα, όχι λόγω του νικηφόρου αποτελέσματος, αλλά της συναισθηματικής φόρτισης.

Ο Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στον Γιώργο Δεικτάκη και μετέφερε τις ευχές του, ενώ αποκάλυψε ότι μια ανάλογη δυσκολία με την υγεία του αντιμετωπίζει από χθες ο πατέρας του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εμφανώς συγκινημένος έστειλε το «μήνυμα» για το αγαπημένο του πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων ο 41χρονος προπονητής ανέφερε: «Ήταν ένας μήνας αυτός που πέρασε, με πολύ ενδιαφέρον για την ομάδα μας. Πολλοί θεωρούν ότι περάσαμε δύσκολο, αλλά πραγματικά ήταν ωραίος για μας. Μέσα από αυτό το μήνα πήραμε μαθήματα, διαχειριζόμαστε δυσκολίες, που στο τέλος θα καταλάβετε ότι δεν είναι και μεγαλώνει η ομάδα μας μέρα με τη μέρα. Αυτό που ξέρουμε από τη πρώτη στιγμή, είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί ξεπέρασαν μια… δυσκολία, τα αποτελέσματα που είχαμε μέσα σ’ αυτό τον μήνα. Επειδή οι πραγματικές δυσκολίες στη ζωή είναι άλλες και εμείς το ξέρουμε, για αυτό διαχειριζόμαστε με μεγάλη ηρεμία όλα αυτά. Το ξέρουν πρώτα από όλα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Μάθαμε ένα άσχημο γεγονός, που έγινε πριν αρχίσει το παιχνίδι. Η σκέψη μας είναι με το φίλαθλο της ομάδας μας, να είναι δυνατός. Όλη η θετική μας σκέψη, να καταφέρει να είναι υγιής. Θα μου επιτρέψετε βέβαια να πω, ότι η ζωή τα φέρνει κάπως. Το ίδιο θέλω να μεταφέρω και στον πατέρα μου, γιατί από χθες περνάει κι αυτός μια εξίσου σημαντική δυσκολία. Να του πω ότι τον αγαπώ και πως ξέρω ότι είναι δυνατός και θα το περάσει».

Για το διάστημα που πέρασε η ομάδα του χωρίς νίκες υπογράμμισε: «Είναι μέρος της ζωής. Δε σκεφτήκαμε ποτέ ότι είναι δύσκολο αυτό που περνάμε. Ήταν όλα σε νορμάλ ρυθμούς και αυτό θα γίνεται όλη τη σεζόν. Μέσα από αυτό μεγαλώνεις και η ομάδα μας το χρειάζεται αυτό για να μεγαλώσει. Δυσκολίες περνάνε οι άνθρωποι σαν αυτούς που προαναφέραμε».

Ερωτηθείς για τους ποδοσφαιριστές, τους έβγαλε το… καπέλο για την καθημερινή προσπάθεια: «Αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών, έχουν τη δύναμη, τη καρδιά και την ικανότητα για να κάνουν πράγματα. Αυτό το γκρουπ είναι για μας, οι καλύτεροι που υπάρχουν. Αν μείνουν ως έχουν θα είμαστε χαρούμενοι, αν προστεθούν 1-2 θα είμαστε ένα ακόμη πιο δυνατό γκρουπ. Ο σεβασμός μας στους ποδοσφαιριστές από την πρώτη μέρα είναι στον υπέρτατο βαθμό».

Για την τακτική προσέγγιση στα τελευταία λεπτά, που ο ΟΦΗ έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς ανέφερε: «Με την είσοδο του Γιακουμάκη υπήρχαν πολλά σέντερ φορ στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα επιτεθεί με αυτό τον τρόπο και η καλύτερη επιλογή για μας ήταν να παίξουμε με τρεις στην άμυνα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ένα στρες για τη νίκη και είναι καλό να συμβαίνει κάποιες φορές. Οι παίκτες ήθελαν τη νίκη και την πήραν. Νομίζω την αξίζαν».

Τέλος, μίλησε και για ματς Κυπέλλου με την Καβάλα: «Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε βάλει μια δυσκολία στους εαυτούς μας από το πρώτο παιχνίδι και αυτό είναι μια πρόκληση. Θα δώσουμε το 110% για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας και την Τετάρτη, όπως έγινε σήμερα. Να τους ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά. Ήταν μέχρι το τελευταίο λεπτό υποστηρικτικοί. Την Τετάρτη θέλουμε την ίδια υποστήριξη, γιατί τους χρειαζόμαστε πραγματικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News